Hej , jakie polecacie ksiazki godne polecenia do przeczytania?.
Takie co mowia o życiu. O porazkach i pozytywnym zyciu?
lista tematów
Książka. strona 1 z 2
:-****
'Pamiętnik Narkomanki' Barbary Rosiek, 'My. Dzieci z Dworca Zoo' Christiane F., 'Wstrząsające Wyznania Kathy' Kathy O`Beirne, biografia Witkacego (idealny materiał na film!!). Tyle mi przychodzi na myśl. A i 'Kwiat Pustyni' Waris Dirie, a także książki Tomka Tryzny 'Idź, kochaj' oraz 'Panna Nikt'.
A także bym Ci poleciła książki autorstwa Cobena, Kinga, Granta, Browna, Coehlo (po części), Bruno Schulza (
) oraz Orwella. Tylko, że Orwell jest ciężki moim zdaniem, więc poczekaj jeszcze z czytaniem jego książek. Na dobry początek książki jego autorstwa 'Rok 1984' oraz 'Folwark zwierzęcy'.
A także bym Ci poleciła książki autorstwa Cobena, Kinga, Granta, Browna, Coehlo (po części), Bruno Schulza (

oł maj gaaad!
http://www.badet.pl/go/_category/?idc=%221_4%22&sess_id=eec89686b84a072788e888b3dc7ae381
tutaj na pewno jakieś ciekawe pozycje znajdziesz.
Sensi: 'Pamiętnik Narkomanki' Barbary Rosiek, 'My. Dzieci z Dworca Zoo' Christiane F., 'Wstrząsające Wyznania Kathy' Kathy O`Beirne, biografia Witkacego (idealny materiał na film!!). Tyle mi przychodzi na myśl. A i 'Kwiat Pustyni' Waris Dirie, a także książki Tomka Tryzny 'Idź, kochaj' oraz 'Panna Nikt'.
A także bym Ci poleciła książki autorstwa Cobena, Kinga, Granta, Browna, Coehlo (po części), Bruno Schulza () oraz Orwella. Tylko, że Orwell jest ciężki moim zdaniem, więc poczekaj jeszcze z czytaniem jego książek. Na dobry początek książki jego autorstwa 'Rok 1984' oraz 'Folwark zwierzęcy'.
Znaczy, spoko, ale wiesz, poleciłaś książki na tak jakby poziomie przynajmniej standardowym, a on nie potrafi nawet wypowiedzi złożyć.
Kojarzy mi się taka dosyć zabawna seria o małym chłopcu, ale widzę, że już nawet nie pamiętam jego imienia. Szkoda.