Poszukuję dobrego horroru.
Oby nie było w nim za dużo krwawych rzeczy, bo takie filmy zazwyczaj są ochydne, a nie straszne.
Ciekawa fabuła, akcja ... i oby był mega straszny.
Piszcie swoje propozycje oraz przy okazji uzasadnijcie dlaczego polecacie dany film ;)
Pozdrawiam! ;D
lista tematów
Horrory strona 1 z 2
odnośnie któregoś z postów - " Nie bój się ciemności " to nudny film.. Polecam Paranormal Activity 3 - film ma jedną wadę - strasznie zaczyna być i jest nawet bardzo dopiero w połowie filmu.
nuda. jedynie końcówka dobra :D
Konto usunięte: The Ring
oraz prawie wszystkie pochodzenia japońskiego. Tam to potrafią zrobic chore gówno !!:D
azjatycie filmy są tak nudne że masakra. jeśli chodzi o 'chore gówno' to tylko i wyłącznie GROTESQUE. jeden dobry azjatycki widziałam: I SAW THE DEVIL
http://www.filmweb.pl/news/%22I+Saw+The+Devil%22+zabroniony+w+Korei.+Zobacz+zwiastun-63768
ogarniamtemat: ale nie sądzę, że azjatyckie kino jest nudne. Patrząc na szmiry (jeśli mówimy o horrorach) jakie wypuszcza się obecnie to azjatyckie kino grozy nie ma sobie równych.
to jest moja opinia. nudzi mnie niesamowicie. jakis czas temu zassałam horror, który zwał się Trumna. nie wiedziałam, że azjatycki no ale zaczęłam oglądac. wyłaczyłam po 15tu minutach bo zaczęłam się gubić w bohaterach, którzy wyglądali identycznie

btw. jakie sa wg. Ciebie dobre horrory azjatyckie? :>
aaa jest jeden genialny azjatycki film: Dom Latających Sztyletów

Konto usunięte: Ciekawa fabuła, akcja ... i oby był mega straszny.
Piszcie swoje propozycje oraz przy okazji uzasadnijcie dlaczego polecacie dany film ;)
Pozdrawiam! ;D
klasyka: Hellraisery, Koszmary z Ulicy Wiązów, no i nie zabraknie także Halloweenów
Dobre filmy dla wrażliwszych duszyczek: Cierń (2008), wszystkie Ringi, Klątwy i innego typu japońskie "dzieła"
Filmy, które przebiły moją znieczulicę niedawno: Naznaczony (Insidious [jakoś tak])