Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 46 z 377
Nie wiem Gociu, czy on się Tobie spodoba, bo to psychologiczny fylm jest, nie rzeź

Ale czekam na opinię, chociaż jak będziesz miała po polsku, z napisami to mi podrzuć link, bo ja mam w ingliszu a chciałabym wszystko dokladnie jednak zrozumieć :3
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jak nie jak tak... nawet gnioty takie jak 90210 to rzeź

ja wlasnie, jako osoba nad wyraz intelektualnie rozwinieta, ogladam druga czesc Seksu w wielkim miescie, zeby w koncu sie pozbyc z dysku tego badziewia i miec to za soba

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Patryszja, obejrzałam Palacza Zwłok. Jak dla mnie film świetny. Co gość zeschizował na koniec to masakra.
a teraz idę na Zaćmienie
Rękopis znaleziony w Saragossie - w pewnych momentach wyobraźnia Hasa mnie przerastała. obraz wyprzedzający dźwięk, łał. nie dziwię się, ze jest wychwalany przez Coppole czy Gaimana i jest inspiracją dla Lyncha co widać na pierwszy rzut oka. przez książkę gorzej przebrnąć..