lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 309 z 377
W tym kontekście co napisałeś to nie. ;D Ale wiesz, może Joff się jeszcze nawróci, albo coś? Trzeba uważać z takimi porównaniami, bo mogłeś komuś strzelić niechcący komplement :D
No w rok myślę, że zdążysz jak siądziesz do tego, bo ja już dwa lata czytam, ale z ciągłymi półrocznymi przerwami. Niemniej już kończę, muszę się pośpieszyć bo spoilery wszędzie, najgorzej na fanpage HBO i na srejkach. ;D
Jest i Styka marnotrawna

Earth: W tym kontekście co napisałeś to nie. ;D Ale wiesz, może Joff się jeszcze nawróci, albo coś? Trzeba uważać z takimi porównaniami, bo mogłeś komuś strzelić niechcący komplement :D
nie pisze co będzie kiedy , ale co jest obecnie , dla mnie to wypisz wymaluj Jefrej ;/
oby sie Twoje słowa sprawdziły - zreszta czytałas ksiazki więc pewnie juz wiesz ze Jefrej srzobił cos dobrego i się zabił

...Ignorance is bliss...
RexMundi: nie pisze co będzie kiedy , ale co jest obecnie , dla mnie to wypisz wymaluj Jefrej ;/
oby sie Twoje słowa sprawdziły - zreszta czytałas ksiazki więc pewnie juz wiesz ze Jefrej srzobił cos dobrego i się zabił
No w sumie tak, dziecinny, udowadnia na siłę wszystko, nie umie ogarnąć, że ktoś ma inne zdanie na jakis temat, jest bezczelny..
I owszem, wiem co się z nim stało, ale nie ma sensu pisać tu tego, więc nie piszę. Opcji jest wiele. : D
wydymał go smok
koniec off topu
ide może coś obejrzę
ostatni odcinek Demonów Da Vinci
koniec off topu
ide może coś obejrzę
ostatni odcinek Demonów Da Vinci

...Ignorance is bliss...
Cena Prawdy - Dramat, Thriller, warto obczaić.
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
tak sobie siedzialem na kibelku i przeglądałem Party ( albo Show) juz nie wiem
i był artykuł o Katie Piper
kurde ehh brak słów
włąsnie sobie obejrzałem na YT dokument o niej
Katie - My Beautiful Face
w skrócie jak ktoś nie wie o kim mowa
to Katie -
zanim jakiś psychol ( jej były "facet" ) oblał jej twarz kwasem siarkowym
dokument opowiada o tym jak przechodzi setki operacji plastycznych, o tym jak jej życie się zmieniło itd
i był artykuł o Katie Piper
kurde ehh brak słów
włąsnie sobie obejrzałem na YT dokument o niej
Katie - My Beautiful Face
w skrócie jak ktoś nie wie o kim mowa
to Katie -
zanim jakiś psychol ( jej były "facet" ) oblał jej twarz kwasem siarkowym
dokument opowiada o tym jak przechodzi setki operacji plastycznych, o tym jak jej życie się zmieniło itd
...Ignorance is bliss...
G.I. Jane-kobieta, wojsko, manipulacja. Któryś raz z kolei i nawet nie był nudny, 9/10
Babylon A.D.- fajny, miło się oglądało 8/10
Babylon A.D.- fajny, miło się oglądało 8/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Kac Vegas 3 - prawie ze strata czasu. odgrzany stary kotlet by podreperować budżet , żart w filmie na poziomie słabych parodii - w sumie mogę napisać że rozczarowanie straszne , chociaż nie ma co się spodziewać urywania dupy kolejną częścią
podobnie jak w American Pie
podobnie jak w American Pie
...Ignorance is bliss...
No przyznam sie ze byl lepszy, z wygladu na takiego prawdziwego Spartacusa wygladal ;p.
Pewnie masz na mysli parodia z tego http://www.youtube.com/watch?v=ee925OTFBCA