Tak jak w temacie
lista tematów
wasze ulubione filmy strona 2 z 5
Leon Zawodowiec, Forrest Gump, Efekt Motyla, The book of Eli, Donnie Darko, Seria Mad Maxa, Egzorcysta, Seria Piły, Gladiator, Aleksander Wielki, Fight Club, Bękarty Wojny, Siedem, Parszywa Dwunastka, Constantine, 300, Cmentarz dla zwierząt, Wyspa tajemnic, Incepcja, Gran torino, lot nad kukułczym gniazdem, Pan Życia i Śmierci, V jak Vendetta, Symetria, Choć goni nas czas, Dziewiąte wrota, miasto Boga, Las Vegas Parano, Wesele, Człowiek z blizna, seria Rocky.
Undertaker: Leon Zawodowiec, Forrest Gump, Efekt Motyla, The book of Eli, Donnie Darko, Seria Mad Maxa, Egzorcysta, Seria Piły, Gladiator, Aleksander Wielki, Fight Club, Bękarty Wojny, Siedem, Parszywa Dwunastka, Constantine, 300, Cmentarz dla zwierząt, Wyspa tajemnic, Incepcja, Gran torino, lot nad kukułczym gniazdem, Pan Życia i Śmierci, V jak Vendetta, Symetria, Choć goni nas czas, Dziewiąte wrota, miasto Boga, Las Vegas Parano, Wesele, Człowiek z blizna, seria Rocky.
+
Jakbyś obejrzał tyle filmów co ja, większość w nocy przy średniwym kojarzeniu to też byś nie pamiętał.

Z tego co czytam to jest dobry + niekomercyjny, czyli ściągam. :)
A jak muzyka mi się spodoba to też sobie saoundtrack ściągnę, bo ostatnio mam coś fazę na ścieżki dźwiękowe z filmów/gier.
Jezus: Jakbyś obejrzał tyle filmów co ja, większość w nocy przy średniwym kojarzeniu to też byś nie pamiętał.
Wiesz, spierałbym się kto obejrzał więcej filmów

Jezus: Z tego co czytam to jest dobry + niekomercyjny, czyli ściągam. :)
A jak muzyka mi się spodoba to też sobie saoundtrack ściągnę, bo ostatnio mam coś fazę na ścieżki dźwiękowe z filmów/gier.
No to gut.
http://www.youtube.com/watch?v=rQXigiVjiMQ - przykładzik.
Btw. do ulubionych jeszcze dodam Godzillę bo mi się przypomniała i ten film o komandosach w kosmosie co rozwalali jakies robale, starchiptroopers czy coś takiego.
Jezus: Ja obejrzałem więcej, bo ja oglądam wszystko co mi wpadnie w rękę. Wchodzę na wareza i ściągam wszystko jak leci, pomijając tytuły, które już mam. Handluj z tym.
Ty nie oglądasz filmów, Ty je po prostu zjadasz i wydalasz po zakończonym seansie

To się nie liczy

OST z 28 Dni/Tygodni Później sobie ściągnij od razu też.