Svetla
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Svetla
  24 března 2011 (pierwszy post)

Chciałabym przeczytać jakąś lekką miłą książke. Byle nic z historii.
Czy ktoś miałby jakieś ciekawe propozycje?
Mogą być fatnastyczne np

Patrishia
Patrishia
  24 března 2011

Ja właśnie przytargałam do domu Teorię Polityki, ale chyba nie o to Ci chodzi:mrgreen:

Coś lekkiego, hmmm. Jak mam ochotę na taką książkę, to szukam wszelakich pamiętników. Mogę zaspokoić swoją ciekawskość i powsadzać nosek tam gdzie nie trzeba, bez konsekwencji.
Lubiłam też książki p. Musierowicz :D

Sensi
Sensi
  24 března 2011
Svetla
Svetla: Czy ktoś miałby jakieś ciekawe propozycje?
Michael Grant 'GONE - Zniknęli'. Masz trzy części tego. Bardzo wciąga.
Mogę jeszcze polecić książki Coelho oraz Sparksa.
Patrishia
Patrishia
  24 března 2011
Sensi
Sensi: Coelho

Łe. Nuda już. A to wszystko przez słitaśne dziewczątka pogrążone w swojej wrażliwości, cytujące go zawzięcie.
Sensi
Sensi
  24 března 2011
Patrishia
Patrishia: Łe. Nuda już. A to wszystko przez słitaśne dziewczątka pogrążone w swojej wrażliwości, cytujące go zawzięcie.
Ja patrzę na jego twórczość z innej strony. Pewne rzeczy przekazuje w łatwy sposób, bez komplikowania. Łatwo się go czyta i jest lekki. Zresztą mam do niego już sentyment i go nie cytuję, mimo, że cytaty mi się podobają (niektóre).
Patrishia
Patrishia
  24 března 2011
Sensi
Sensi: Ja patrzę na jego twórczość z innej strony. Pewne rzeczy przekazuje w łatwy sposób, bez komplikowania. Łatwo się go czyta i jest lekki. Zresztą mam do niego już sentyment i go nie cytuję, mimo, że cytaty mi się podobają (niektóre).

Ale ja nie piłam do Ciebie, tylko ogólnie, to co widzę. Nawet te idiotyczne aplikacje na fejsbuczku "Paulo Coelho na dziś". Lol.
Sensi
Sensi
  24 března 2011
Patrishia
Patrishia: Ale ja nie piłam do Ciebie, tylko ogólnie, to co widzę. Nawet te idiotyczne aplikacje na fejsbuczku "Paulo Coelho na dziś". Lol.
Może i jest to przegięcie, ale co zrobisz?
Ej, ja lubię sobie szukać, w której książce takie zdania były. :rotfl: Ale minusem tej aplikacji jest taka kwestia, że tego jest kilka, a nie jedna.
ichabod
ichabod
  24 března 2011
Svetla
Svetla: Mogą być fatnastyczne np

Tajemny Krąg, L.J. Smith.
Patrishia
Patrishia
  24 března 2011
Sensi
Sensi: Może i jest to przegięcie, ale co zrobisz? Ej, ja lubię sobie szukać, w której książce takie zdania były. Ale minusem tej aplikacji jest taka kwestia, że tego jest kilka, a nie jedna.

Nic, nie używam tego, śmicham sobie czasami jak widzę na tablicy u moich znajomych, ze szkoły np, puszczających się co sobotę w zamkowym kiblu a na drugi dzień wrażliwy wpis P.C :D
Sensi
Sensi
  24 března 2011
Patrishia
Patrishia: Nic, nie używam tego, śmicham sobie czasami jak widzę na tablicy u moich znajomych, ze szkoły np, puszczających się co sobotę w zamkowym kiblu a na drugi dzień wrażliwy wpis P.C :D
To już jest wariactwo moim zdaniem. Z całym szacunkiem, ale albo jedno, albo drugie. Chyba, że osoby znają umiar.
Patrishia
Patrishia
  24 března 2011
Sensi
Sensi: To już jest wariactwo moim zdaniem. Z całym szacunkiem, ale albo jedno, albo drugie. Chyba, że osoby znają umiar.

Właściwie to też zabrzmiało, jakbym im do łóżek zaglądała, głupio trochę :D
Sensi
Sensi
  24 března 2011
Patrishia
Patrishia: Właściwie to też zabrzmiało, jakbym im do łóżek zaglądała, głupio trochę :D
Każdemu się zdarza. ;-) Po prostu wiesz, jak niektórzy zachowują się na imprezach, po prostu.
Patrishia
Patrishia
  24 března 2011
Sensi
Sensi: Każdemu się zdarza. ;-) Po prostu wiesz, jak niektórzy zachowują się na imprezach, po prostu.

Byłam tam kilka razy, inaf, zdecydowanie.
Sensi
Sensi
  24 března 2011
Patrishia
Patrishia: Byłam tam kilka razy, inaf, zdecydowanie.
Dlatego ja się staram ograniczać pod tym kątem ;-)
NoChange
NoChange
  24 března 2011
Svetla
Svetla: Chciałabym przeczytać jakąś lekką miłą książke

Jestem w trakcie czytanie "Zabójczej pamięci" Folleta..
akurat do poduszki ;p
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.