Chciałabym przeczytać jakąś lekką miłą książke. Byle nic z historii.
Czy ktoś miałby jakieś ciekawe propozycje?
Mogą być fatnastyczne np
lista tematów
Dobra książka strona 1 z 2
Ja właśnie przytargałam do domu Teorię Polityki, ale chyba nie o to Ci chodzi
Coś lekkiego, hmmm. Jak mam ochotę na taką książkę, to szukam wszelakich pamiętników. Mogę zaspokoić swoją ciekawskość i powsadzać nosek tam gdzie nie trzeba, bez konsekwencji.
Lubiłam też książki p. Musierowicz :D
Ja patrzę na jego twórczość z innej strony. Pewne rzeczy przekazuje w łatwy sposób, bez komplikowania. Łatwo się go czyta i jest lekki. Zresztą mam do niego już sentyment i go nie cytuję, mimo, że cytaty mi się podobają (niektóre).
Sensi: Ja patrzę na jego twórczość z innej strony. Pewne rzeczy przekazuje w łatwy sposób, bez komplikowania. Łatwo się go czyta i jest lekki. Zresztą mam do niego już sentyment i go nie cytuję, mimo, że cytaty mi się podobają (niektóre).
Ale ja nie piłam do Ciebie, tylko ogólnie, to co widzę. Nawet te idiotyczne aplikacje na fejsbuczku "Paulo Coelho na dziś". Lol.
Patrishia: Ale ja nie piłam do Ciebie, tylko ogólnie, to co widzę. Nawet te idiotyczne aplikacje na fejsbuczku "Paulo Coelho na dziś". Lol.
Ej, ja lubię sobie szukać, w której książce takie zdania były.

Sensi: Może i jest to przegięcie, ale co zrobisz?
Ej, ja lubię sobie szukać, w której książce takie zdania były. Ale minusem tej aplikacji jest taka kwestia, że tego jest kilka, a nie jedna.
Nic, nie używam tego, śmicham sobie czasami jak widzę na tablicy u moich znajomych, ze szkoły np, puszczających się co sobotę w zamkowym kiblu a na drugi dzień wrażliwy wpis P.C :D
To już jest wariactwo moim zdaniem. Z całym szacunkiem, ale albo jedno, albo drugie. Chyba, że osoby znają umiar.