Witam.
krotko i na temat, dawno "tego" nie robilem i pytanie, czy takie kiczowate wierszyki czy lisciki sa jeszcze w modzie? czym teraz najlepiej zaimponowac dziewczynie? czy faktycznie juz minely te czasy kiedy zwykle pare slow starczylo zeby znaleźć droge do serca? coraz czesciej slysze ze dziewczyna rzucila faceta bo ten sprzedal swoje bmw, czy przestal do klubow chodzic czy to czy tamto, w wiekszosci wypadkow bez kompletnie zadnych "normalnych" argumentow" :)
aa i liscik:D
btw, jakies porady jak napisac wierszyk?:)
lista tematów
podanie do dziewczyny
cholera juz dwa bledy zauwazylem:P
mm czionka moze nie najwyzszych lotow ale po sprawdzeniu wszystkich 3 razy w gore i w dol odechcialo mi sie szukac tej odpowiedniej.
pokaz mi swiat w ktorym zyjesz, w moim wiekszosc ma na to wyje.b.
nenene, nie mysl sobie ze to jakas desperacka proba wyproszenia wlosci u dziewczyny:) jedynie mala rzecz ktora miala spowodowac usmiech :)
Dla mnie nigdy nie były w modzie.
Nie lubię tego co modne.
Bo zazwyczaj to co modne jest zawsze kiczowate.
Inteligencją.
Konto usunięte: czy faktycznie juz minely te czasy kiedy zwykle pare slow starczylo zeby znaleźć droge do serca?
To zależy jakich słów.
Bo czasami jest to sterta bezsensownych słów .

Ja to bym się cieszyła jakby mój facet sprzedał swoje bmw - gdyby takowe kiedykolwiek posiadał ,bo te samochody mi się nie podobają.
W większości takich przypadków dziewczyna ma nie więcej niż 16 lat i nie wie jeszcze co to 'miłość'.
Ten kwiatek i to serduszko mi nie pasują do całości.
Wierszyk też taki z dupy wzięty.
Są lepsze.
I pisze się 'historii' przez dwa 'i'.
Ja to bym wolała taki liścik dostać napisany na jakimś fajnym pergaminie i pisany ręcznie.
I do tego jakiś kwiatek czy coś.
Powiem Ci że jak laska ma na to wyyeb, Ja mam na nią :)
Dobry związek to jak dwoje się akceptuje, a nie robi się coś na stajla.
Konto usunięte: nenene, nie mysl sobie ze to jakas desperacka proba wyproszenia wlosci u dziewczyny:) jedynie mala rzecz ktora miala spowodowac usmiech :)
Jeśli dziewczynie przedstawisz się jako poetaboy, a przy związku przestaniesz może mieć domysły że robiłeś to tylko dla podrywu.