Witka
Ja przeciwny wszystkim serialom stwierdzam, że z nudów pobrałem sobie jeden z nich.
Ostatnio emitowany na HBO ( 10 odcinków )
Serial PACYFIK
Oglądam 3 odcinek i przyznam, że spoko jest.
Oglądał ktoś?
Znacie jakieś podobne seriale ?
I jakie jeszcze inne polecacie, tylko takie dobre i wciągające?
lista tematów
Serial strona 1 z 2
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Kuwa nie wszyscy na raz
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Band of Brothers / Kompania braci.
Pacyfik to taki jego następca, jednak gorszy od oryginału - jak to zwykle bywa - przynajmniej ja mam takie odczucia. Poza tym, z okresu II wojny światowej zdecydowanie bardziej preferuję kampanie europejskie, a to o nich właśnie traktuje BoB.
Luther - miniserial 6 odcinkowy, bardzo realistyczny i strasznie wciąga. Za filmweb.pl:
Konto usunięte: Luther to ciężki psychologiczny kryminał, w którym Idris Elba wciela się w postać policjanta zmagającego się z własnymi demonami. Nierzadko staje się przez to groźniejszy od samych przestępców, których ściga. To 60 minut wciągającej, wartkiej akcji, gdzie wraz z głównym bohaterem wdajemy się w psychologiczny romans z obsesyjnymi mordercami.
Konto usunięte: Band of Brothers / Kompania braci.
Pacyfik to taki jego następca, jednak gorszy od oryginału - jak to zwykle bywa - przynajmniej ja mam takie odczucia. Poza tym, z okresu II wojny światowej zdecydowanie bardziej preferuję kampanie europejskie, a to o nich właśnie traktuje BoB.
To będzie 2 serial, który właśnie obejrzę po Pacyfiku.
Konto usunięte: Luther - miniserial 6 odcinkowy, bardzo realistyczny i strasznie wciąga. Za filmweb.pl:
Dzięki, sprawdzę to.
Wcale, że nie !

Ale wykręcę Ci głowę