Konradziq: tu trajler na jutjubie
ale jaja :D
oglądałam trailer, ale bez głosu, wyjaśnili więc jak to się stało, że ciało Jacka (o dziwo jako jedyne) mimo wszystko się nie rozłożyło przez te kilkadziesiąt lat?
Z jednej strony film zakrawa o sc-fi, którego nie znoszę z drugiej trailer mnie nawet zaintrygował.
szkoda tylko, że to James Cameron nie podjął się nakręcenia drugiej części Titanica :)
Konradziq: A którą z chęcią byś obejrzał(a), ale jeszcze nie powstała?
nie przepadam za sequelami. Za każdym razem mnie zawodzi. No, chyba, że powstaje on na długo po wyjściu pierwowzoru, w tedy kiedy już ten szał na pierwszą część (bo przecież sequele powstają tylko tych filmów, które osiągnęły ogromne zyski i- nie oszukujmy się- dalsze części robione są na odwal się- tylko dla kasy) bo wtedy produkcja i scenariusz jest bardziej przemyślany.
Konradziq: I co w ogóle myślisz o sequelach? (np. Piła, Straszny film, Wysyp żywych trupów, itp.)
Powinni zakończyć na pierwszej części. chodzi mi tu głównie o "Piłę". Bo to był taki powiew świeżości wśród amerykańskich horrorów, w których przeważały zombie i fruwające mózgi.
Konradziq: Z innej beczki. Możecie polecić jakiś film z ostatnich dwóch lat (który już wyszedł na DVD)? Chciałbym coś wypożyczyć. (jakiś inny, niż z podklejonego tematu; tematyka każda - nie można się ograniczać do jednego/dwóch gatunków)
pokuta, ciekawy przypadek Benjamina Buttona, lektor, dzieci Ireny Sendlerowej, Mirrors