Właśnie obejrzałem ostatni odcinek w TV.
Ryczałem jak bóbr. Już mogę umrzeć.
Co by nie był off-topic, to kto oglądał/ogląda The Scrubs/Hoży Doktorzy?
Podoba Wam się?
I jak myślicie, jak się skończy? (pytanie do osób z Europy, bo u mnie własnie się skończyła emisja ostatniego odcinka, ostatniego sezonu)
lista tematów
The Scrubs
ja, ale ja ogladam na rowno z ameryka, widzialam je juz pare miesiecy temu.
tak.
Konto usunięte: I jak myślicie, jak się skończy? (pytanie do osób z Europy, bo u mnie własnie się skończyła emisja ostatniego odcinka, ostatniego sezonu)
taki fakt jest, ze w ameryce wyszly juz 3 odcinki (czy tam dwa) nowej serii, wcale sie nie konczy na tej serii, co ja widziales wlasnie na e4. przeciez nawet caly czas jak lecialo byly reklamy, ze to nie jest ostatnia seria, tylko ostatnia z sam wiesz kim (nie bede rujnowac zakonczenia tak kompletnie).
Wystarczy Comedy Central. Ja nie obejrzałem ani jednego on-line i nie daj boże, nie ściągałem

Ale za to mam oryginalne, wydane na 26 płytach 7 sezonów + 2 płyty suplementu, czyli wszystkie 9 sezonów. :P
Jak któś chce obejrzeć, to zapraszam. :P Niestety po angielsku, ale to chyba nie problem? :P
Konto usunięte: taki fakt jest, ze w ameryce wyszly juz 3 odcinki (czy tam dwa) nowej serii, wcale sie nie konczy na tej serii, co ja widziales wlasnie na e4. przeciez nawet caly czas jak lecialo byly reklamy, ze to nie jest ostatnia seria, tylko ostatnia z sam wiesz kim (nie bede rujnowac zakonczenia tak kompletnie).
Nom. Ale polecam obejrzeć wszystkie od 1 sezonu jeszcze raz.
A kiedy obejrzałem ten ostatni sezon i ostatni odcineek...
I cried deeply.