Moda na sukces
oglądacie ??
lubicie ??
znacie jakieś inne modowe seriale ??
kilka ciekawostek
w stanach wyemitowano już 5624 odcinki
w polsce wyemitowano 4454 choc tak naprawde mamy odcinek 4669 za taki stan rzeczy odpowiedzialna jest TVP bo z niewyjaśnionych przyczyn serial zaczeli emitowac od 216 odcinka :P
*to wszystko stan na 07.08.2009
Przy założeniu, iż TVP1 będzie nadal emitowała "Modę na sukces" dwa razy dziennie od poniedziałku do soboty, to w 2012 roku odcinki wyświetlane w Polsce zrównają się z odcinkami wyświetlanymi wówczas w stacji CBS.
w polsce aktualnie emitowane są odcinki z listopada 2005r
do tej pory z obsady zmarło 6 aktorów w tym odtwórczyni jednej z głównych ról (Sally Spectry) Darlene Conley
poznajecie tego dziadka ??
to Eric Forester (John McCook)
a ta ponentna blondyna to kto ??
najwieksza rodowa ździ..ra Brooke Logan (Katherine Kelly Lang)
prawda że podobny do tatusia
to Ridge Forrester (Ronn Moss)
no i ta pani
Stephanie Forrester (Susan Flannery)
tylko ta fantastyczna 4 wytrzymała od początku po dziś dzień i daj im Boże do końca bez nich to by nie był ten serial
cwierc wieku grac w jednym filmie !!!
chcieli byście ?? miec secend live w serialu ??
ciekawe czy mają podwójna osobowośc ??
to lecimy
od odcinka pierwszego click
do miana polskiej "mody na sukces" pretenduje chyba tylko klan wyemitowano okolo 1600 odcinków
oglądacie polskie mega tasiemce?? ktoś ogladał od początku jakiś np klan ?? albo znacie taką osobę ??
lista tematów
Moda na sukces ... strona 1 z 2

Nie.
tomekkolarz: do miana polskiej "mody na sukces" pretenduje chyba tylko klan wyemitowano okolo 1600 odcinków
Jak wakacje sie skoncza to daj chwile "Na Wspolnej" jeszcze wyjda poza kilka tysiakow kiedys.
tomekkolarz: oglądacie polskie mega tasiemce?? ktoś ogladał od początku jakiś np klan ?? albo znacie taką osobę
Babcia oglada Mode na sukces.Nie wiem czy od poczatku.Ja ogladalem Na wspolnej, ale juz mi przeszlo i mam kolo 200-300 odcinkow straty.
Widziałam tylko kilka odcinków, jak byłam u babci.
Ona jest zapaloną fanką 'Mody na sukces', ogląda od samego początku. :o
Nie lubiętego serialu i nie znam innych modowych.
Nie.
Grając jedną postać przez tyle lat pewnie bym przejęła za dużo jej cech.
Poza tym, musi to być niesamowcie nudne.
tomekkolarz: oglądacie polskie mega tasiemce?? ktoś ogladał od początku jakiś np klan ?? albo znacie taką osobę ??
Nie.
W ogóle nie oglądam seriali, ani polskich, ani żadnych innych.
nie :)
chociaz jest tam sporo fajnych dziewczyn :D
obojętne mi to
Brzydula Betty
to ta ruda ?
Ona też wystąpiła od 1 do ostatniego ( swoich dni) odcinka )
nie
a tą znam :

tego łebka też

nie znam
Jakby to był dobry serial :)
tak grać przez 25 lat np. postać - Al Bundy

może nie mają podwójnych tylko jedną zlaną z dwóch :)
nie
kiedyś za młodu oglądałem KLAN , ZŁOTOPOLSKICH, PIERWSZA MIŁOŚĆ , M JAK MIŁOŚĆ
od początku oglądałem ale nie do końca :)
...Ignorance is bliss...
uwielbiam Ridża.
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
a Taylor?
łatwa kasa

moja mama i babcia oglądały. Ja w sumie zaczęłam od 200 odcinka ;d
niewiele się zmieniło ;d
nie ogladam :)
nie lubie.
tak, Ugly Betty, nawet ujdzie, czasem ogladam :D
osz to bydlaki!
no pewnie, jak sie ogoli to jest calkiem przystojny

gdzie ta ponetna blondyna, bo nie widze

okropna ma szczeene, nigdy mi sie nie podobal

nie, nie chcialabym miec drugiego zycia w serialu, zwlaszcza takim.
nie sadze :)
tomekkolarz: oglądacie polskie mega tasiemce?? ktoś ogladał od początku jakiś np klan ?? albo znacie taką osobę ??
nie ogladam polskiej tv, bo jej nie mam, a nawet jak mialam to polskie seriale, filmy itp sa po prostu beznadziejne.
odeszla.
Regularnie, nie. Nigdy całego odcinka nie widziałem, ale raz "na ruski rok" jakiś fragment. I chyba nie uogólnię zbytnio, jeśli napiszę, że wszystkich babcie oglądają ten serial

tomekkolarz: w polsce wyemitowano 4454 choc tak naprawde mamy odcinek 4669 za taki stan rzeczy odpowiedzialna jest TVP bo z niewyjaśnionych przyczyn serial zaczeli emitowac od 216 odcinka :P
:szok2: A tego to nie wiedziałem.
tomekkolarz: tylko ta fantastyczna 4 wytrzymała od początku po dziś dzień i daj im Boże do końca bez nich to by nie był ten serial
Któż nie zna Ridża, Bruk, Erika czy Stefani?

W życiu. Pewnie by mnie to znudziło.
Łe, po niemiecku

Hym... Nie bardzo. Sam z siebie, nie. Wcześniej, to przy mamie oglądałem Klan czy M jak miłość. O, nawet dosyć niedawno, bo rok temu, kiedy to ten drugi serial leciał od poniedziałku do piątku o 20:00, mój pies na pierwszą 'nutkę' piosenki (puszczanej zawsze na końcu) zrywał się (bo zawsze wtedy z nim wychodziłem na podwórko)

Żadnego polskiego (a nawet chyba innego) serialu nie oglądałem od początku do końca (czy do teraz). Nawet moja babcia opuściła ileśtam odcinków Mody na sukces :D.
Konto usunięte: cwierc wieku grac w jednym filmie !!!
chcieli byście ?? miec secend live w serialu ??
ciekawe czy mają podwójna osobowośc ??
Nie no to za długo tyle czasu w jednym tasiemcu

Po tak długim czasie grania w serialu. Wiecie ile oni godzin spędzili już na planie? A ile jeszcze ich czeka?

Na pewno się gubią kim są