witam. (:
poszukuję e-bookow z serii "Balsam dla duszy....",
znacie może adresy pod jakimi mogłabym znaleźć jakąś książkę z tej serii?
z góry dziękuję.
lista tematów
książka
Mam kilka książek z tej serii,ale nie w postaci e-booka.
Poza tym czy tak trudno poszukać?
Jestem pewna,że po wpisaniu w Google pozycji coś udałoby się wyszukać;]
niby dobrze że chcą czytać. to jeden +
Literatura niby kultura
ale kradzieży już bym pod te słowo nie podczepił
i jak bym miał coś czytać przed monitorem co ma więcej niż 10 stron to by mi oczy wypaliło
Książka powinna być na papierze.
z ładną okładką
przy okazji jest ozdobą domowej biblioteczki.
no i chyba tyle
Takie e-booki to się o wiele gorzej czyta. Przeczytałam tylko jednego, a oczy to tak mnie bolały. Do tego odleżyny na dupie od siedzenia kilka godzin

mam jeszcze kilka e-booków (ba, dwie książki Kinga), ale tak mnie ta forma zniechęca, że ich nie mam zamiaru czytać.
Konto usunięte: Takie e-booki to się o wiele gorzej czyta. Przeczytałam tylko jednego, a oczy to tak mnie bolały. Do tego odleżyny na dupie od siedzenia kilka godzin
mam jeszcze kilka e-booków (ba, dwie książki Kinga), ale tak mnie ta forma zniechęca, że ich nie mam zamiaru czytać.
ja tam problemu nie mam automatyczne przewijanie +powiekszony format
wygodny fotel albo łozko i jadymy

btw ja to itak wiekszosc ebooków drukuje bo trudno mi sie oderwac i w drodze do pracy np czytam
Konto usunięte: ja tam problemu nie mam automatyczne przewijanie +powiekszony format
wygodny fotel albo łozko i jadymy
btw ja to itak wiekszosc ebooków drukuje bo trudno mi sie oderwac i w drodze do pracy np czytam
Drukować nie mogę, bo zaraz usłyszę: "Papier zużywasz, nawet nie próbuj!" ;d
ja jestem ślepa, muszę z bliska dlatego nigdy nie mogę się wyłożyć. Zresztą ja wolę czytać "normalne" książki, jest ten klimat, strony posklejane, zalane herbatą ;d
Konto usunięte: Drukować nie mogę, bo zaraz usłyszę: "Papier zużywasz, nawet nie próbuj!" ;d
ja jestem ślepa, muszę z bliska dlatego nigdy nie mogę się wyłożyć. Zresztą ja wolę czytać "normalne" książki, jest ten klimat, strony posklejane, zalane herbatą ;d
no niby tak ale sa ksiazki niedostepne w ksiegarniach .. w bibliotekach sa w takim stanie ze nie da sie czytac wiec trzeba sobie jakos radzic

ja mam znizki w drukarni to luz jest