"Niestety,w kinie dało się zauważyć że niektórzy nie zrozumieli że jest to pierwszy polski film o dresiarstwie ,a nie dla dresiarzy...Młodziez w strojach "sportowych" dość szybko opuszczała salę..."
"Najlepszy polski film od czasu "Dnia Świra". Przemegamiazga. Pójdę jeszcze raz na bank. Takiego czegoś jeszcze po prostu nie było. Obowiązkowo."
"Wczoraj byłem w kinie i jestem zmasakrowany. Nigdy w Polsce nie nakręcono lepszego filmu. Magda, Andżela, Ala, Natasza, Silny, ten drugi drechol - to są wszystko oskarowe role jak dla mnie."
"Boli mnie to, że po książkę sięgają totalni kretyni, którzy sa w stanie przez nią przebrnąć tylko dlatego, że jest pisana językiem, jakim oni posługują się na co dzień.. filmu nie widziałam (jeszcze) , ale bazując na książce -
mogę stwierdzić, że to nie jest film dla idiotów. "
pierwsze komentarze z brzegu z yt.
Filmu nie ogladalem, ale z checia obejrze:)
Nie staraj sie oceniac filmu ksiazki ktorej nie rozumiesz
"Przeraził mnie jedynie śmiech części widzów, na widok Silnego posuwającego naćpaną przez niego satanistkę. Wspominałam o uroczej scenie kiedy to Szyc rozmawia ze swoim penisem, albo kiedy owa dziewczyna zalewa swoją treścią żołądkową cały pokój, po czym rzyga do wanny kamieniami?"
"niektórzy nie zrozumieli że jest to pierwszy polski film o dresiarstwie ,a nie dla dresiarzy"
autorzy starali sie pewnie jak najlepiej pokazac widzowi jak naprawde wyglada zycie takich pol debili.