Konto usunięte: Q1: I jak Wam się podobał wczorajszy odcinek?
Q2: Głosowaliście na kogoś?
1. na pewno lepszy był, niż poprzedni
i Ania znowu pokazała, że jest świetną tancerką :)
2.
Konto usunięte: Q3: Która z solówek wg Was była najlepsza, a która najgorsza?
3. no właśnie solówki najbardziej podobały mi się Elizy i Kuby
dzisiaj w dzień dobry tvn Piróg powiedział, że solówka Elizy była zdecydowanie najlepsza i być może była to najlepsza solówka jak do tej pory w tej edycji
Augustin też ją wczoraj chwalił
za to wrażenia w solówkach nie zrobiła na mnie ani Juli, ani Jadźka
ogólnie chłpoaki lepiej się zaprezentowali w solówkach niż dziewczyny, poza Elizą oczywiście
Konto usunięte: Q4: Którą z osób które odpadły bardziej lubiliście..?
4. no Kubę bez dwóch zdań, chociaż i do Elizy nic nie mam
Konto usunięte: Q5: Zgadzacie się z decyzją telewidzów?
5. no niestety nie tym razem, myślałam, że wreszcie zmądrzeją i odejdzie Łukasz, chociaż też go lubię, to jednak moim zdaniem Kuba jest o niebo lepszy i zasługiwał na dalszą walkę w programie, ale cóż...
ucieszyłam się bardzo, że Ania z Piotrkiem byli w tym odcinku bezpieczni, bo uważam, iż obydwoje są świetnymi tancerzami, ale jestem przekonana, że gdyby tylko Ania tańczyła solówkę, to zapewne ona by wyleciała
za tydzień już niestety nie będzie bezpieczna, a mi pozostaje tylko mieć nadzieję, że jednak jej nie wyrzucą
bo nie oszukujmy się, ale z osób, które teraz zostały, najsłabszymi tancerzami są Łukasz i Jadźka - moim zdaniem oczywiście
Konto usunięte: a już te tańce mężczyzn i kobiet były tak nierówne, że nie wiedziałam kto tańczy dobrze
rzeczywiście, kiepskie były
ja w ogóle do tej pory mam w pamięci tańce z zeszłej edycji, zwłaszcza chłopaków - to było świetne, a te...