lista tematów
"Anioły i demony"
Wkrótce w kinach ma sie pojawic film powstały na podstawie książki Dana Browna "Anioły i demony" ;] Czy ktoś ją czytał? ;] Co o niej sądzicie? ;] 

No właśnie zgadzam się z Tobą...Oglądają "Kod..." byłam zawiedziona...Moim zdaniem film był ciężki i w wielu momentach nie zgadzał się z treścią książki... ;] Czytałam chyba wszystkie książki tego autora i potrafia wciagnac tak że nie chce się od nich odchodzic ;]
Konto usunięte: Wkrótce w kinach ma sie pojawic film powstały na podstawie książki Dana Browna "Anioły i demony"
Oby nie skończył tak jak Kod.
Jedna rzecz na pewno będzie lepsza - ścieżka dźwiękowa, już nie mogę się doczekać premiery tego krążka.
Najlepsza książka Browna, zdecydowanie - pod względem poruszanej tematyki i ilości informacji, które można z niej wyciągnąć. Brown pisze strasznie schematycznie, praktycznie po przeczytaniu jednej jego książki wie się jak potoczy się akcja w pozostałych, może i autor porusza ciekawe i kontrowersyjne tematy, ale ta schematyczność jest drażniąca. Mam nadzieję, że zapowiedziana na wrzesień nowa książka Browna The Lost Symbol będzie inna pod względem rozwoju fabuły. Tym razem autor bierze na cel masonerię, czyli tematykę już poruszaną w filmie (a raczej filmach) Skarb Narodów - cóż zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ja ją czytałem ,pół roku temu ,gdy jeszcze osiągnęła umiarkowany sukces komercyjny.
A teraz ,gdy w telewizji pojawiły się reklamy filmu ,każdy się za nią bierze. :|
Napiszę tak, Brown ma talent ,ale każda jego książka ,za którą się biorę ,przypomina Kod.
Monotonia.
Książki nie czytałem, ale na film pójdę. Po pierwsze, bo gra Hanks Po drugie chcę zobaczyć jakie brednie można jeszcze wymyślić i jak przy tym manipulować faktami historycznymi :D
Ale trailer fajny jest
nie czytalam ale mam zamiar jesli znajde chwile czasu bo slyszalam ze dobra a zreszta lubie takie klimaty ;)
Konto usunięte: Wkrótce w kinach ma sie pojawic film powstały na podstawie książki Dana Browna "Anioły i demony" ;] Czy ktoś ją czytał? ;] Co o niej sądzicie? ;]
Nie czytałam tej książki, aczkolwiek film zapowiada się interesująco. Na pewno odwiedzę kino. Ostatni raz byłam na thrillerze ''Zapowiedź'' i na prawdę przypadł mi do gustu. Polecam.
Wracając do tematu, film zapowiada się ciekawie. Jednakże filmy zawsze są interesujące po obejrzeniu trailera :-) Oglądając Kod Leonarda da Vinci po prostu usypiałam, wydawał mi się tak nudny.