RexMundi: - Czy zgadzacie się z decyzją widzów ?
no Jurij był najsłabszy, nie ma co ukrywać
ale Ania...
najpierw wyrzucili Basię, teraz Anię...

a drugiej strony może wyjdzie im to na lepsze, w poprzednich edycjach, też najlepsi odpadali najwcześniej, a ci "fajni" do samego końca...
RexMundi: - Głosowaliście sami ?
- Która z par zatańczyła najlepiej ?
nie
pamiętam, że najbardziej podobały mi się 2, 3 i 4 taniec(jeszcze do końca nie ogarniam kto jest kim)
ale Jurij i Jadźka też bardzo mi się podobali - nie znam się na technice, której podobno w ich tańcu nie było...
RexMundi: - Choroba Ani ( zapalenie wyrostka) - czy takie ujawnianie faktów (kontuzja , choroba) powinna mieć miejsce w programie ? / Czy jest to "żerowanie" na pobłażliwości jury - widzów ?
zatańczyli świetnie, więc to moim zdaniem nie miało żadnego znaczenia
RexMundi: - Która solówka była najlepsza ?
Rafała niewątpliwie
RexMundi: - Czy było blisko powrotu Basi ( choroba Ani)
- Czy warto poświęcać i ryzykować zdrowie dla "swoich 5 min" ?
nie
odpowiem na to pytanie stawiając się w roli uczestników YDC - owszem, pokażą się, a potem mogą chwilę odsapnąć, aby dalej wlczyć o swoje, jednak najważniejsze, to właśnie pokazanie się i to z jak najlepszej strony, a jakaś kontuzja czy choroba wbrew pozorom może pomóc, a nie utrudnić, bo walczą z większą determinacją...takie jest moje zdanie
RexMundi: - Wacking (chyba dobrze napisałem ) - "gejowski styl" dlaczego tak się cieszył Kuba ?
świetnie to zatanczyli
chłopak był moim zdaniem sto razy lepszy od swojej partnerki
RexMundi: - Jurij i "Jadźka" => Wielka miłość ??
- "Jadźka" - czarna klacz programu ??
nieeee...
bardzo pasuje mi jej osobowość, jest świetna jako człowiek, ale są w tym programie lepsi i wierzę, że publiczność to zauważy
tak jak w poprzednich edycjach, niestety teraz jeszcze głosują patrząc - kogo lubię, a kogo nie - o tyle tuż przed finałem głosowanie jest jednak na talent i myślę, że tak będzie i tym razem
Amen