!!!... zastanawiałam się ostatnio czemu faceci nie znoszą dziewczyn wyznajacych kulture HH :/ ...!!!
może pomożecie mi się określić.. bo sory ale nie kminie tego :/
lista tematów
kultura HH strona 5 z 7
Niekoniecznie.
W szerokie ciuchy nie wskakuje, a mimo to słucham rapu (chociaż przyznam się, że bardziej jaram się tym oldschoolowym) i jestem bardziej kumaty niż większość pozerów dla których ostatnio wyznacznikiem kultury jest hasło JP

Może nie zauważyłaś,ale Fotka właśnie powstała po to żeby oceniać po to są te numerki nad zdjęciami.
Po tym co tu wypisujesz.
Fotka to obora.
Nie używaj słów których znaczenia nie znasz.
OmG ech.. Nie no człowieku widze ze masz duzo do powiedzenia ale jakbyś nie zauwazył nie błyszcze rozprzestrzenianiem awantur :/ Ok chcesz ocenic klik [1] i po sprawie a nie wyrazasz swoje bulwersacje publicznie

nikt cie nie prosi o Konto na tym portalu :/ wiec nie musisz obrazać ludzi ktorych nie znasz :/ a obore idz rob gdzie indziej :/ ech ..

został podany temat do dyskusji :/ i o ile sie nie myle to moja osoba w tym temacie nie jest poruszona wiec łaskawie od*PI*ERDol sie odemnie [wybacz za okreslenie] ale kompromitujesz sie ... To ze nie błyszcze wiekiem to wybacz ale tez mam troche do powiedzenia :/

(z Mojej strony tyle mas zjeszcze jakieś uwagi to Pw lub komentarze nie Forum i temat ktÓry nie ma z tym nic wspolnego)