Hej. Jaki film mi byście polecili z kategorii erotyka, ale nie cigłe sceny łózkowe tylko z jakąś akcją i wątkiem. ??
Jaki film polecicie.? erotica. strona 1 z 2
Seks w Alpach (mega zabawne dialogi)
no i Stancja Wawa (tutaj próbka gry aktorskiej: KLIK )
a tak serio, to jakieś staare filmy erotyczne, coś w deseń nieśmiertelnej Emmanuelle - mają jakąś fabułę i nie są bardzo wyuzdane.

Intymność w reżyserii Patrice Chéreau - taki cięższy i w sumie wydumany, ale sceny erotyczne naprawdę niezłe
szczerze mowiac ogladalam tylko jeden bardzo dawno temu. wydawalo mi sie ze tytul brzmi "ostatni cesarz" ale szukajac na google niestety chyba nie jest to film o ktorym myslalam, a bynajmniej z jego opisu tak nie wynika. podobal mi sie choc nienawidze scen erotycznych w filmach opowiadajacych o czyms wyzszym. w sumie to przez te sceny wydaje sie ze film sprowadzany jest jedynie do lozka. nie mniej jednak polecam obejrzec o ile ktos podrzuci wlasciwy tytul...
film opowiadal o ostatnim cesarzu chin i akcja toczyla sie na dworku cesarza. ja pamietam jedynie tyle ze robil on "casting" na najlepsza zone-kochanke i przebuchal chyba wszystkie najladniejsze panny i jedna jego taka sluzaca jakby chciala byc najlepsza kochanka wiec poszla do szkoly dla prostytutek i uczyla sie "sztuki kochania" gdy wrocila to cesarz pukal tylko ja xD skonczylo sie na tym ze tego cesarza zabili w jakiejs walce a ona chyba z dzieckiem zostala