Temat o
1) Programach popularno naukowych - tych z naciskiem na 'popularno'. "Pogromcy mitów", "Dirty Jobs", "Ultimate Survivor" i takie tam inne.
2) Programach o hmmm, powiedzmy, że o życiu, ale nie poważnych i ciężkich jak np "Sprawa dla reportera", ale o tych lekkich i przyjemnych z "travel & living" i innych podobnych kanałów, np "Miami Ink" czy "Anthony Bourdain No Reservations".
Lubicie? Oglądacie? Jakie lubicie najbardziej?
Ostatnio dużo oglądam, wystarczy włączyć tv i coś zawsze leci Dobrze odmóżdża. Jest tu ktoś jeszcze kto woli takie programy od seriali?
pogromcy mitów i takie tam strona 1 z 2
praktycznie nie ogladam tv ;] ale od czasu do czasu obejrze jakies mythbusters albo brainiac. ale to baaardzo rzadko. no a seriali w ogole nie ogladam :P
Im/...^(.V.)^...Im/
"when you have noone, noone can hurt you" Katatonia
lubie czasami się nastraszyc ogladając na discovery programy o duchach...
uwielbiam te, poświecone Starożytnym kulturom, antropologiczne, etnograficzne lub dotyczące zagadek z przeszłości (byle nie o I czy II wojnie - nie moge strawić)...
reportaże, które dotyczą "naszego podwórka" oglądam dość często... w szczególności "Uwagę" i "Sprawę dla reportera" i "Rozmowy w toku" (pora obiadowa i kolacyjna hehe)...można się dowiedzieć, jak intrygujące ludzie maja pomysły na życie;) ... i jak duże dziury ma polskie prawo...
różnie..
jak się trafi to obejrzę, dosć ciekawe :)
u mnie to samo :)
tak, to jest ciekawe, a co do wojen to czuję to samo...
ten program lubie :)
TAK, ja jestem :))
zdarza mi sie ze to obejrzę
jednak nie jestem jakimś wielkim fanem
( w sumie nie oglądam za dużo TV więc jak już siadam to raczej na z góry "zaplanowane" pozycje w TV)
nie oglądam tego typu programów
powód jest prosty - mam to wszystko za drzwiami i mi wystarczy
Jak mi się włączy, to oglądam Mythbusters / Pogromcy mitów i Brainiac'a.
A z tych bardziej 'naukowych' ;) to Galileo i Jak to jest zrobione.
Niepoważne o życiu? Nie wiem, How clean is your house? (o tym, w jakim syfie mieszkają brytyjczycy :>) Liczy się?
I Rozmowy w toku też bywają "lekkie" ;).
liczy

i obrzydliwy bywa jak wyciska wodę z kupy słonia i ją pije, albo jak je jakieś larwy

a to też niezłe.. "brainiac kontra zwierz" wymiata

też czasem oglądałem

no ale co z tego

mam ostatnio to samo , plus wieczorami xtreme channel i UFC

też mnie to wciągnęło. Zauważyłaś, że mało kto tam robi tatoo tak po prostu, by ozdobić ciało

bardzo dobrze :]
ja też nie, choć 2 panny tam są zajebiste

też czasem obejrzę, można się pośmiać albo nieźle zbulwersować : /
no, chyba każdemu odpowiedziałem

Lubię pogromców mitów, ale jakoś nie moge na nich trafić. Jak juz się pojawią, to sa to powtórki, które oglądałam n razy :d
nie przepadam za brudną robotą, ale oglądałam swego czasu program o podróżach.
często oglądam programy o duchach czy o niewyjaśnionych sprawach, takie jak samospalenie.
Miami Ink uwielbiam. Ogólnie travel&living ma nieciekawa ramówkę. jak nie rodzina tych karłów, to rodzina 8 dzieci. Że tak powiem, co mnie obchodzi, że oni chca sobie pomalować ścianę czy zrobić remont.
mimo wszystko wolę TVN Style. A w niedziele o 10 obowiązkowo Cejrowski na TVP2
Łubicie. Oglądacie.
Jaki tylko leci akurrat w TV i mnie zaciekawi
ogólnie lubie programy tego typu wiec oglądam co się na winie
Z tych jak się zalicza to kiedyś oglądałem zawsze 997

ale jakoś od czasu posiadania kablówki w ogóle nie odwiedzam TVP
możliwe , że ja też oglądam powtórki

parę dni temu w "brudnej robocie" Schmeichel był w Polsce, oglądał ktoś? Nie wiecie w jakieś kopalni byli na początku? Bo nie oglądałem początku i nie wiem :(