W409
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
W409
  11 února 2009 (pierwszy post)
Jest jakaś strona internetowa z której można by było czytać nowo co powstałe książki , albo w ogóle książki ?
a W SZCZEGÓLNOŚCI CHODZI MI O ZMIERZCH I INNE CZĘŚCI
Miihihih
Miihihih
  11 února 2009
W409
W409: Jest jakaś strona internetowa z której można by było czytać nowo co powstałe książki , albo w ogóle książki ?

chyba chodzi Ci o ebooki ;>
www.ebook.pl
i jeszcze mialam jedną stronę gdzie było mnóstwo różnych książek, ale niestety nie mam adresu. :and:
W409
W409: a W SZCZEGÓLNOŚCI CHODZI MI O ZMIERZCH I INNE CZĘŚCI

jeśli chodzi o 'zmierzch' to jest teraz taka mania, ze nie problem pożyczyć od kogos ksiazke. :and:
zimna1993
zimna1993
  11 února 2009
W409
W409: Jest jakaś strona internetowa z której można by było czytać nowo co powstałe książki , albo w ogóle książki ? a W SZCZEGÓLNOŚCI CHODZI MI O ZMIERZCH I INNE CZĘŚCI

a nie lepiej iść do biblioteki i wypożyczyć? przed komputerem wzrok sie psuje:tak:
PublicznyDylemat
PublicznyDylemat
  11 února 2009

A ja jak zwykle odpowiem nietypowo :
Seks najlepszy jest w łóżku a książka w ręce ;]
Tyle jest antykwariatów otwartych z przystepnymi cenami i nie najgorszym wyborem ,ze naprawdę można znalezc to czego sie szuka .

Internet to nie wszystko
są jeszcze samice i much w WC igrzysko :D:D^^
znikam[puff]

PS:.Jak juz bedziesz szła do antykwariatow mozesz mi kupic "Manipulacje" Iredynskiego . Nigdzie nie moge tego dorwac ... Odplace sie zrobieniem zakupow i zamieceniem chodnika przed blokiem :D

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 února 2009
W409
W409: CHODZI MI O ZMIERZCH I INNE CZĘŚCI

http://chomikuj.pl/Bella1/E-book/Meyer+Stephenie
...Ignorance is bliss...
margotka
margotka
  12 února 2009

temat o ebookach jest kilka linijek wczesniej...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.