Witam.
Piszę do ludzi z uzdolnieniami plastycznymi ;D
Jaką technikę szczególnie preferujecie ?
Ołówek, akwarele, akryle, grafika, tej może puszki ?
Może chodzicie do jakiegoś liceum plastycznego? Albo jesteście na ASP?
Potrzebowałabym informacji o kierunku "Projektowanie wnętrz" (mówię tu o studiach) znacie jakieś dobre uczelnie? Pomijając ASP, bo o nim wiem.
A trzecia sprawa : Wklejajcie tu swoje prace. Wypowiadajcie się na temat innych.
Dzięki i pozdrawiam.
lista tematów
plastic. strona 1 z 2
heloł.
Konto usunięte: Piszę do ludzi z uzdolnieniami plastycznymi ;D
Jaką technikę szczególnie preferujecie ?
Ołówek, akwarele, akryle, grafika, tej może puszki ?
No powiedzmy, najczęściej maluję farbami olejnymi, czasami akrylami. Do rysunku tusz, ołówek. Linorytem się też zajmuję. Za to szczerze nie cierpię pasteli.
W najbliższym czasie liceum plastyczne we Wrocławiu, mam nadzieję. póki co chodzę do Ogniska Artystycznego na rysunek i grafikę. :d
Wstydzę się. ;o

Także ten, to jest Maryjka, która jest efektem przedawkowania zespołu Pink Floyd, zwłaszcza płyty Atom Heart Mother.
Jeden z niewielu obrazów, które mam na dysku, bo najzwyczajniej zepsułam aparat.
I też pozdrawiam.
olowek i pastele.
Konto usunięte: Może chodzicie do jakiegoś liceum plastycznego? Albo jesteście na ASP?
Potrzebowałabym informacji o kierunku "Projektowanie wnętrz" (mówię tu o studiach) znacie jakieś dobre uczelnie? Pomijając ASP, bo o nim wiem.
nie chodze, nie chodzilam na zadne uczelnie plastyczne.
projektowanie wnetrz to popularna architektura wnetrz, moge podac Ci uczelnie ktore oferuja ten kierunek i sa wg mnie OK i ja bralam je pod uwage gdy wyebiralam swoje studia:
WSSiP w Łodzi. WSH we Wrocku. KSW im A.Frycza-Modrzewskiego i w Przemyslu jest na PWSW. jest tez w Wawce chyba nawet ze 3 uczelnie oferuja niestety wawa jak dla mnie to poracha wiec nie rozgladalam sie za tamtymi uczelniami. jedno co Ci moge poradzic to czytaj uwaznie strony netowe

zdarza sie, ja rowniez czesto "psuje" a tak serio to same sie psuja

nie ma sie czego wstydzic. okiem krytyka : za duze oczy, w sensie za szerokie. usta zbyt waskie, tzn w "dzióbek" i prawa reka jakas taka chyba po zlamaniu ;p ale barwy, nasycenie i swiatlo jest OK. nie mozna sie przyczepic;)
b.dobry rysunek! (swiatlo ktore pada nieco wyblaklo niektore fragmenty ale mysle ze w realu jest na prawde dobre)... swoja droga utrzymany w postaci naklejki tak jakos mi sie skojarzylo ;) nie zapominaj o podpisie i dacie na kazdym i to z przodu prac! w teczce rysunkow jest to KONIECZNOSC.
W zasadzie nie wiem co jest z nim nie tak, cały czas się wyłącza.
Konto usunięte: nie ma sie czego wstydzic. okiem krytyka : za duze oczy, w sensie za szerokie. usta zbyt waskie, tzn w "dzióbek" i prawa reka jakas taka chyba po zlamaniu ;p ale barwy, nasycenie i swiatlo jest OK. nie mozna sie przyczepic;)
W domyśle Maryjka miała być animowana, ale odwidziało mi się w połowie i już nic nie zmieniałam, dlatego niektóre rzeczy wydają się przesadzone. A te ręce, to wykrzywione przez brak wapnia, hehe.
Fajne, fajne, ale coś nie mój temat, trudno mi cokolwiek powiedzieć. ;]
Konto usunięte: b.dobry rysunek! (swiatlo ktore pada nieco wyblaklo niektore fragmenty ale mysle ze w realu jest na prawde dobre)... swoja droga utrzymany w postaci naklejki tak jakos mi sie skojarzylo ;) nie zapominaj o podpisie i dacie na kazdym i to z przodu prac! w teczce rysunkow jest to KONIECZNOSC.
Tej, no dzięki.
Ale pracę mam w domciu i jest podpisana z tyłu.
Jedynie moge się obawiać, że mi ktoś zawinie na necie, ale w sumie nawet jakbym miała ją podpisana z przodu, zawsze ktoś może wyciąć

Konto usunięte: W domyśle Maryjka miała być animowana, ale odwidziało mi się w połowie i już nic nie zmieniałam, dlatego niektóre rzeczy wydają się przesadzone. A te ręce, to wykrzywione przez brak wapnia, hehe.
;) nie jadla Danonkow...
tak patrze po swoich pracach ale mam slabe ujecia wiec niezbyt dobrze widac. a mam tylko fragmenty rysunkow ktore robilam do referatu ...