Niedawno minal rok od Jego smierci.. Pamietacie jeszcze? Wspominacie jego role? Moze udzielacie sie na jakichs stronach czy forach? Co sadzicie o jego kreacjach aktorskich? Ktore wg Was byly dobre/swietne a ktore kiepskie?
btw. prowadze klan na temat Heatha, miloby gdyby wiecej osob zaczelo sie udzielac i zeby wspolnie stworzyc miejsce gdzie bedzie najwiecej informacji o tragicznie zmarlym aktorze.
Pozdrawiam
lista tematów
Heath Ledger
pamiętam
owszem
lubiłem Go jako aktora
o nim nie
osobiście uważam że był dobrym aktorem i wczuwał sie w postać którą grał
Obłędny Rycerz - bardzo lubi ten film
Mroczny Rycerz
Tajemnica Brokeback Mountain
Nieustraszeni bracia Grimm
Casanova
Patriota
...Ignorance is bliss...
tak dawno nie zmarł aby o nim zapomnieć tak naprawde kojaże go tylko z Tajemnica Brokeback Mountain Patriota i Mroczny rycerz nie, bo po co?? Jakoś się nie wybijał spośród tłumu Jak wyżej
Niebywały urok i zaangażowanie.
Jedyny przedstawiciel australijskich aktorów którego lubię

I o, pochwalę się, cóż dostałam w prezencie http://193.42.230.205/p2/00/5D/31242007.jpg

Uwieeelbiam.
Konto usunięte: starszne bedzie to co powiem ale ogladalam go tylko w "zakochanej zlosnicy" i nie specjalnie tam blysna. nie wiem co ludzie w nim widza. dla mnie jest przecietniakiem.
i oceniasz go po jednym filmie ( jednym z pierwszych)

może nie był WIELKIM aktorem ale uważam że z każdym filmem był coraz lepszy
...Ignorance is bliss...
Risae: Pamietacie jeszcze? Wspominacie jego role? Moze udzielacie sie na jakichs stronach czy forach? Co sadzicie o jego kreacjach aktorskich? Ktore wg Was byly dobre/swietne a ktore kiepskie?
Pamiętam. Nie wspominam. Nie udzielam. Grał dobrze, głównie podobaly mi się jego kreacje w komediach romantycznych. Podobał mi się w Obłędnym Rycerzu, Zakochanej złośnicy.
Aktor z niego średni jedyną jego role jako na prawdę dobrą to pamiętam z Tajemnice Brokeback Mountain bo na prawdę zagrał tam genialnie a jako Joker to jak dla mnie średnio ... nic specialnego
Risae: Niedawno minal rok od Jego smierci.. Pamietacie jeszcze? Wspominacie jego role? Moze udzielacie sie na jakichs stronach czy forach? Co sadzicie o jego kreacjach aktorskich? Ktore wg Was byly dobre/swietne a ktore kiepskie?
btw. prowadze klan na temat Heatha, miloby gdyby wiecej osob zaczelo sie udzielac i zeby wspolnie stworzyc miejsce gdzie bedzie najwiecej informacji o tragicznie zmarlym aktorze.
Pozdrawiam
to już rok minął?
pewno, że pamiętam, bardzo go lubiłam.
podobała mi się jego rola w Zakochanej Złośnicy
pamiętam... i to bardzo dobrze
najbardziej lubię go jako Jokera, ale fajny też był jako Jack Grimm i Casanova
na tym
co tu dużo mówić... był naprawdę znakomitym, wszechstronnym i przystojnym aktorem... można to uznać za chore, ale ja do tego uwielbiam typy "forever 27" :punk:
.
bardzo lubię o nim myśleć jako o J. Deanie naszych czasów... a pośmiertny Oscar doskonale przypieczętowałby to podobieństwo....
ech... RIP, Heath....
I see a line of cars and they're all painted black
With flowers and my love both never to come back