witaaaaaaaaam kiedys ogladalem taki horror i chcilbym zrobic powtorke ale nie pamietam tytulu bo bylo to mega dawno
moze ktos mi poda tytul tego filmu?? kto bedzie tak mily? :D pamietam ze zaczyna sie od tego ze jakis koles ciagnikiem wyciaga olbrzymi głaz z ziemi ktory wyglada jak slup niom i kiedy go przechyla (ciagnac traktorem) wylatuje jakas para niom i z pod tego glazu wychodzi potwor.Potem ten potwor grasuje jakos po lasach i pozniej okazuje sie ze jest w zmowie z ksiedzem a potem odgryza mu tetnice. Zabic potfora mozna taka mala figurka ktora jest w kosciele. Ale musi to zrobic osoba czysta (kobieta). Figurka wypuszczala z siebie jakies biale swiatlo i zabijala to stworzenie. Jezeli figurke dotknie osoba niepowolana to figurka parzy i wtedy ktos ma przewidzenia na moment. Filsie konczy zabiciem tego potwora przez jakas kobiete i ostatnim motywem jest to ze potwor znowu odzywa i the end. W srodku filmu jakas dziewczyna biegnie z chlopakiem przez las i jak z niego wybiega to sie orietuje ze juz trzyma tylko jego ręke w dloni. Prosze o tytul tego filmu!! :) z gory dziekuje!!!!!!!
lista tematów
prosze o tytul mega filmu!!!!!! :((((((
nie znam tego filmu...
...ale wyjątkowo musi być tandetny, ze za osobę czystą uwaza kobietę...w szczególności, ze ma to związek z kościołem:]
reksiu masz wyobraźnie:>
Konto usunięte: witaaaaaaaaam kiedys ogladalem taki horror i chcilbym zrobic powtorke ale nie pamietam tytulu bo bylo to mega dawno moze ktos mi poda tytul tego filmu?? kto bedzie tak mily? :D pamietam ze zaczyna sie od tego ze jakis koles ciagnikiem wyciaga olbrzymi głaz z ziemi ktory wyglada jak slup niom i kiedy go przechyla (ciagnac traktorem) wylatuje jakas para niom i z pod tego glazu wychodzi potwor.Potem ten potwor grasuje jakos po lasach i pozniej okazuje sie ze jest w zmowie z ksiedzem a potem odgryza mu tetnice. Zabic potfora mozna taka mala figurka ktora jest w kosciele. Ale musi to zrobic osoba czysta (kobieta). Figurka wypuszczala z siebie jakies biale swiatlo i zabijala to stworzenie. Jezeli figurke dotknie osoba niepowolana to figurka parzy i wtedy ktos ma przewidzenia na moment. Filsie konczy zabiciem tego potwora przez jakas kobiete i ostatnim motywem jest to ze potwor znowu odzywa i the end. W srodku filmu jakas dziewczyna biegnie z chlopakiem przez las i jak z niego wybiega to sie orietuje ze juz trzyma tylko jego ręke w dloni. Prosze o tytul tego filmu!! :) z gory dziekuje!!!!!!!
...Brzmi wyjatkowo tandetnie, z cala pewnoscia tego nie widzialem...i z cala pewnoscia nie obejrze nigdy, wiec przykro mi niezmiernie, ale nie pomoge :]