Mam pytanie czytał ktoś z was "Gothique " Kyle Marffin?
Bo wpadła mi dziś w ręce i zastanawiam się czy warto to czytać.
Ale tak czy siak zacznę :d
Co możecie o nie powiedzieć ?
A tak poza tym czytał ktoś zmierzch lub inne jego części ?
Książka wg mnie super. Wciągnęła mnie do tego stopnia , że dziś w ciągu czterech lekcji przeczytałam 330 stron, i mam zamiar się wziąć za kolejną część
Co godnego polecenia ostatnio czytaliście ?
Pozdrawiam Ewelinka.
lista tematów
Książki
Konto usunięte: słyszę to od kolejnej osoby.
myślę , że jeśli pochłonę już drugą i trzecią część zmierzchu, oraz czwartą po ang . i skończę gothique to uwzględnię przeczytanie tej książki.
Saga o Wiedzminie to ksiazki ktore przeczytalem prawdopodobnie 6-7 razy...sa GENIALNE, i naprawde warto je poznac! Podobnie jak gra komputerowa, o serialu i filmie pelnometrazowym nie wspomne bo szkoda klawiatury :)
Sapkowski to nasz polski Tolkien
nie czytałem
"Inni" - Herberta

Konto usunięte: Nicholas Dismas jest znanym w Brighton prywatnym detektywem. Pewnego dnia, po serii niepokojących znaków, postanawia podjąć się trudnego zadania - ma odnaleźć dziecko, które zostało odebrane matce tuż po narodzinach. Dochodzenie doprowadza Dismasa do niezwykłego miejsca, będącego oficjalnie domem opieki dla staruszków. "Idealny Odpoczynek" kryje w sobie mroczne sekrety związane z obecnością innych. Banalne z pozoru śledztwo przeradza się w prawdziwy koszmar, i to tym okrutniejszy, że powiązany z tajemniczą przeszłością samego detektywa.
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: A tak poza tym czytał ktoś zmierzch lub inne jego części ?
Książka wg mnie super. Wciągnęła mnie do tego stopnia , że dziś w ciągu czterech lekcji przeczytałam 330 stron, i mam zamiar się wziąć za kolejną część
Ja czytałam, już wszystkie części i z niecierpliwością czekam na film, oraz 4 część książki.