wierzycie w miłość pomiędzy Satanistą a zwykłą dziewczyną ??? ja wierze ... a może wy też chodzicie z Chłopakiem / Dziewczyną która jest osobą o innej Kulturze/Stylu niż ty ?? proszę o komentarze na ten temat :"*))
lista tematów
ZAKOCHANA W SATANIŚCIE !!! strona 6 z 8
17 letni satanista?

to prawie jak 13 letni ateista

ma i to bardzo wiele.
nie kościół, a chrześcijaństwo. każdy kto zna znaczenie słowa sekta wie o tym, że ta religia jest sektą, gdyż jest odłamem większej- judaizmu. i to jest podstawowe znaczenie słowa sekta

satanizm jest to sekta ale nie każdy satanista jest oddany całkowicie szatanowi , mój facet dla mnie zrezygnuje z satanizmu to jesyt miłość , udowodnił mi to wczoraj gdy po pojanemu zaczoł wyklinać Boga dla mnie przestał !!
Konto usunięte: mam problemy z ortografią !!!!! to nic złego że popełniam błędy , każdemu sie zdarza!!!!
wszystko okej, ale masz taki przycisk: Sprawdź pisownię, który z pewnością oszczędzi wszystkim przykrych dla oka byków.
problem z nadmierną ekspresją też masz? jeden wykrzyknik zdecydowanie wystarcza.
ahahahahahahaah

leże i kłiiiiiczę ;D
Konto usunięte: a może wy też chodzicie z Chłopakiem / Dziewczyną która jest osobą o innej Kulturze/Stylu niż ty ??
nawet jeśli to o co chooodzi?

mhrhahahah

weź wyjdź.

chciałbyś zeby twoi starzy bawili się w satanistów, czarne msze, katowane nietoperze itp..??
Jeśli nie to nie zadawaj takich pytań
Konto usunięte: tanowi , mój facet dla mnie zrezygnuje z satanizmu to jesyt miłość , udowodnił mi to wczoraj gdy po pojanemu zaczoł wyklinać Boga dla mnie przestał !!
no to rzeczywiście poświęcenie.
A tak serio to jesteś za czy przeciw satanistom?
chodzi mi o ideologie, pomyśl tylko tak w przyszłości gdybyście byli już razem i było by dziecko a tato zamiast do zoo dziecko zabierał by o domu pogrzebowego albo na katowanie zwierzątek albo na jakieś gwałty gdzieś w lochach.
Jakiś czas temu czytałem o satanichtach w rosji oni tam się bawią w starych katakumbach w wielkich miastach, po skończonej mszy użądzają sobie orgię..
Pomyśl tylko 10 typa na 2 laski albo i więcej..
Uważasz że to zdrowe dla związku??
Czy on też jest prawdziwym satanistą czy tylko taka moda?
czy tak łatwiej znaleźć laskę z syndromem pielęgniarki która chce pomóc biednemyu chłopcu i w końcu się w nim zakochuje??
Podobno między ofiarą a zabujcą dochodzi do podobnego "zauroczenia"