witam chce sie wam zapytac co śadzicie o najnowszej cześci piły która juz za kilka dni wchodzi do kin-czy uwazacie ze juz powiini zakonczyc sezon najsłynniejszego horroru a moze chcecie dalsze cześci obejrzeć czyli 6 i siódmą które podobno na nastepny rok są przygotowywane-jednym słowem co sądzicie o tym filmie...
lista tematów
Saw V-czy to koniec.... strona 2 z 3
Konto usunięte: witam chce sie wam zapytac co śadzicie o najnowszej cześci piły która juz za kilka dni wchodzi do kin-czy uwazacie ze juz powiini zakonczyc sezon najsłynniejszego horroru a moze chcecie dalsze cześci obejrzeć czyli 6 i siódmą które podobno na nastepny rok są przygotowywane-jednym słowem co sądzicie o tym filmie...
ogólnie to ten film mi się nie podoba jest raczej nudny niż straszny ...
nie wiem dlaczego jest to najpopularniejszy horror .. :

choć nie jestem zwolennikiem tego filmu raczej obejrzę go ..
a 6 część jest mi obojętna ..
Według mnie już dawno powinno się to przedstawienie skończyć.
Jeszcze 1 i 2 - okej, nowość, przyjemnie się oglądało,
tajemniczo i zagadkowo.
Ale zawsze jeśli zaczynają przesadzać i produkować więcej niż powinni tego samego,
to dana rzecz się przejada i traci na uroku.
Podobnie jak z tym filmem.
Konto usunięte: witam chce sie wam zapytac co śadzicie o najnowszej cześci piły która juz za kilka dni wchodzi do kin-czy uwazacie ze juz powiini zakonczyc sezon najsłynniejszego horroru a moze chcecie dalsze cześci obejrzeć czyli 6 i siódmą które podobno na nastepny rok są przygotowywane-jednym słowem co sądzicie o tym filmie...
Piła zaczęła i skończyła się na części pierwszej... reszta jest zbędna, robiona na siłę i niewarta oglądania
...ale i tak je oglądam

też się cholernie bałam ;-)
ale to był pierwszy horror mojego dzieciństwa
i mimo okropnego strachu oglądałam każdą część.
co nie zmienia faktu, ze potem bałam się sama do przedpokoju chodzić,
tudzież bałam się kąpać bo myślałam, że mi Freddy z wanny wyjdzie

Konto usunięte: też się cholernie bałam ;-)
ale to był pierwszy horror mojego dzieciństwa
i mimo okropnego strachu oglądałam każdą część.
Moim pierwszym horrorem (a przynajmniej pierwszym który wywarł na mnie tak ogromne wrażenie że pamiętam ten strach do dziś dnia) było Martwe Zło (Evil Dead) część 1 i 2....jassssna cholera jak ja sie bałem jak to obejrzałem, miałem wtedy może z 5-6 lat...spać nie mogłem, koszmary mi się śniły...no masakra była przez jakiś dłuższy czas po seansie :)
...a dzis uwielbiam Evil Dead, śmieszy mnie do łez

Konto usunięte: co nie zmienia faktu, ze potem bałam się sama do przedpokoju chodzić,
tudzież bałam się kąpać bo myślałam, że mi Freddy z wanny wyjdzie
Freddiego też się bałem za młodu, nie powiem że nie :D