Reputacja: 4 |
BluzgometrTM: 32
fabuleux
9 října 2008
my dzieci z dworca zoo?
Oh you're so naive yet so...
vassago83
9 října 2008
"Milion Małych Kawałków"
KazdyJuzWie
9 října 2008
"My dzieci z dworca zoo".
Madziuniaaa87
9 října 2008
Kwiat Pustyni.
baskas4
9 října 2008
Dymy nad Birkenau
Horroshow
9 října 2008
Konto usunięte: faktach autentycznych
A są jakieś inne fakty ?
Konto usunięte: Znacie jakieś fajne książki na faktach autentycznych ?
Coś w stylu: " Spalona żywcem " lub " Pamiętnik narkomanki " :)
Pozdrawiam ;**
Nie znam. Czytam tylko horrory...
kuba92762
9 října 2008
Konto usunięte: A są jakieś inne fakty ?
A bledem jest, ze napisala autentycznych?
Jesli chciales byc fajny tym przyczepieniem sie do niej to ci to marnie wyszlo.
Horroshow
9 října 2008
Konto usunięte: A bledem jest, ze napisala autentycznych?
Żebys wiedział że mówiąc "fakty autentyczne" jest to błąd językowy więc jeśli chciałeś być fajny tym przyczepieniem się do mnie to Ci to marnie wyszło.
kuba92762
9 října 2008
Konto usunięte: Żebys wiedział że mówiąc "fakty autentyczne" jest to błąd językowy
Znajdz mi gdzie jest napisane, ze to blad jezykowy to moze wtedy bede sklonny uwierzyc
Horroshow
9 října 2008
Konto usunięte: Znajdz mi gdzie jest napisane, ze to blad jezykowy to moze wtedy bede sklonny uwierzyc
Truła mi tym du*sko nauczycielka polonistka przez 3 lata więc się nauczyłem więc nie wmówisz mi że nie.
kuba92762
9 října 2008
Konto usunięte: Truła mi tym du*sko nauczycielka polonistka przez 3 lata więc się nauczyłem więc nie wmówisz mi że nie.
Az sie pojde spytac babki co po UJ jest, bo i tak nie widze nic co mogloby wskazywac na blad jezykowy
Horroshow
9 října 2008
Konto usunięte: Az sie pojde spytac babki co po UJ jest, bo i tak nie widze nic co mogloby wskazywac na blad jezykowy
Tak nam babka mówiła albo że to jest źle sformułowane zdanie wiem że ją wtedy krew zalewała i raz dostałem książką po łbie
kuba92762
9 října 2008
Zwracam honor...to prawda.
kuba92762
9 října 2008
Konto usunięte: Tak nam babka mówiła albo że to jest źle sformułowane zdanie wiem że ją wtedy krew zalewała i raz dostałem książką po łbie
No spoko, ja w sumie tez nie pomyslalem logicznie, bo wiadomo, ze jak fakty to oparte sa na prawdzie.