69blackprincess69
69blackprincess69
  9 října 2008 (pierwszy post)
Znacie jakieś fajne książki na faktach autentycznych ?
Coś w stylu: " Spalona żywcem " lub " Pamiętnik narkomanki " :)

Pozdrawiam ;**
fabuleux
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 32
fabuleux
  9 října 2008

my dzieci z dworca zoo? :woot:

Oh you're so naive yet so... :zakochany:
vassago83
vassago83
  9 října 2008

"Milion Małych Kawałków"

KazdyJuzWie
KazdyJuzWie
  9 října 2008

"My dzieci z dworca zoo".

Madziuniaaa87
Madziuniaaa87
  9 října 2008
Kwiat Pustyni.
baskas4
baskas4
  9 října 2008

Dymy nad Birkenau :woot:

Horroshow
Horroshow
  9 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: faktach autentycznych

A są jakieś inne fakty ?:zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Znacie jakieś fajne książki na faktach autentycznych ? Coś w stylu: " Spalona żywcem " lub " Pamiętnik narkomanki " :) Pozdrawiam ;**

Nie znam. Czytam tylko horrory...
kuba92762
kuba92762
  9 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A są jakieś inne fakty ?

A bledem jest, ze napisala autentycznych?:zonk:
Jesli chciales byc fajny tym przyczepieniem sie do niej to ci to marnie wyszlo.:ninja:
Horroshow
Horroshow
  9 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A bledem jest, ze napisala autentycznych?

Żebys wiedział że mówiąc "fakty autentyczne" jest to błąd językowy :zonk: więc jeśli chciałeś być fajny tym przyczepieniem się do mnie to Ci to marnie wyszło. :zonk:
kuba92762
kuba92762
  9 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Żebys wiedział że mówiąc "fakty autentyczne" jest to błąd językowy

Znajdz mi gdzie jest napisane, ze to blad jezykowy to moze wtedy bede sklonny uwierzyc:zonk:
Horroshow
Horroshow
  9 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Znajdz mi gdzie jest napisane, ze to blad jezykowy to moze wtedy bede sklonny uwierzyc

Truła mi tym du*sko nauczycielka polonistka przez 3 lata więc się nauczyłem :zonk: więc nie wmówisz mi że nie.
kuba92762
kuba92762
  9 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Truła mi tym du*sko nauczycielka polonistka przez 3 lata więc się nauczyłem więc nie wmówisz mi że nie.

Az sie pojde spytac babki co po UJ jest, bo i tak nie widze nic co mogloby wskazywac na blad jezykowy:and:
Horroshow
Horroshow
  9 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Az sie pojde spytac babki co po UJ jest, bo i tak nie widze nic co mogloby wskazywac na blad jezykowy

Tak nam babka mówiła :and: albo że to jest źle sformułowane zdanie :and: wiem że ją wtedy krew zalewała i raz dostałem książką po łbie :and:
kuba92762
kuba92762
  9 října 2008

Zwracam honor...to prawda.

kuba92762
kuba92762
  9 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak nam babka mówiła albo że to jest źle sformułowane zdanie wiem że ją wtedy krew zalewała i raz dostałem książką po łbie

No spoko, ja w sumie tez nie pomyslalem logicznie, bo wiadomo, ze jak fakty to oparte sa na prawdzie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.