witam. :*
chciałabym obejrzeć sobie jakiś film,
który bardzo, ale to bardzo wzrusza.
możecie coś polecić?
coś do płakania?
byłabym wdzięczna.
pozdrawiam. :*
lista tematów
do płakania. xd strona 2 z 3
Przecież Pasja to sam romantyzm

cudowny film :)
Za każdym razem płaczę :(
Nawet na początku... bo wiem co się stanie dalej i płaczę, bo nie chce żeby to się stało i jeśli nie zatrzymam filmu to się to stanie i będę jeszcze bardziej płakać... ale i tak zawsze oglądam do końca ^^
i płaczę ^^
umieram i płaczę ^^
osobiście[!] mnie ten film nudzi ^^
Pewnie się narażę ale ten film to jest najgorsza hała jaką kiedykolwiek widziały moje oczy. Ciepłe kluchy tylko tak mogę opisać to cos. Sama fabuła jest bardziej science fiction niż Star Wars Gorgea lukasa. Producenci filmu powinni wypłacać ludziom odszkodowania za czas spędzony w kinie.
Ja przy Titanicu zawsze płaczę i przy tej piosence Celine Dion.
No i Zielona Mila , jak już wyżej napisano.
zielona mila. film naprawdę godny polecenia.
http://www.photoblog.pl/rudx/
mój Ci on :D
Aż tak nauczyć się modlić, że nie będzie już nam potrzebna modlitwa. Że modlitwą stanie się każdy nasz oddech, każde westchnienie, każda myśl, każda praca, każdy uczynek, każdy uśmiech...
mój Ci on :D
Aż tak nauczyć się modlić, że nie będzie już nam potrzebna modlitwa. Że modlitwą stanie się każdy nasz oddech, każde westchnienie, każda myśl, każda praca, każdy uczynek, każdy uśmiech...
Konto usunięte: Pewnie się narażę ale ten film to jest najgorsza hała jaką kiedykolwiek widziały moje oczy. Ciepłe kluchy tylko tak mogę opisać to cos. Sama fabuła jest bardziej science fiction niż Star Wars Gorgea lukasa. Producenci filmu powinni wypłacać ludziom odszkodowania za czas spędzony w kinie.
dokładnie tak