MaxIoOrxD
MaxIoOrxD
  2 října 2008 (pierwszy post)

Czy Ktoś UczĘszcza od niedawna lub w ogóle na zajęcia tańca jak tak to dzielić się wrażeniami po to założyłem ten wątek żeby rozmawiać na ten temat osatnio jest jakis pomór na taniec;] i good ^.

pokemonekxO
pokemonekxO
  3 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Ktoś UczĘszcza od niedawna lub w ogóle na zajęcia tańca jak tak to dzielić się wrażeniami po to założyłem ten wątek żeby rozmawiać na ten temat osatnio jest jakis pomór na taniec;] i good ^.

Nie uczęszczam i nie ide za modą patrz - Taniec z gwiazdami;You Can Dance.
:)
imfly
imfly
  3 října 2008

Uczeszczam juz kilka ladnych lat ale do ju ken dens sie nie wybieram,
"Blyszczec tam to dla mnie mega przypal"

666kamilka666
666kamilka666
  3 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: "Blyszczec tam to dla mnie mega przypal"

Może i tak ale 10tysięcy i Brodway drogą nie chodzą, nie? ;-)

Nie uczęszczam, ale tańczyć lubię.
Horroshow
Horroshow
  3 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Ktoś UczĘszcza od niedawna lub w ogóle na zajęcia tańca jak tak to dzielić się wrażeniami po to założyłem ten wątek żeby rozmawiać na ten temat osatnio jest jakis pomór na taniec;] i good ^.

ja uczęszczam z moją piękną :tak: Uwielbiam sambę i cha che :mrgreen: Ona za to za Sambą nie przepada ale lubi cha che i rumbę :mrgreen:
MaxIoOrxD
MaxIoOrxD
  3 října 2008

:Pheh ^. fajnie

Romka1989
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 17
Romka1989
  3 října 2008

ja tańcze hip hop i new style, nie dlatego, że jest taka moda, po prostu jestem do tego stworzona:pavarotti:

Bisexuality immediately doubles your chances for a date on Saturday night.

fabuleux
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 32
fabuleux
  4 října 2008
Konto usunięte

jak ja zaczynalam tanczyc to YCD nie mieli jeszcze w planach.

Modern Jazz + electric boogie i new style
Oh you're so naive yet so... :zakochany:
Holigula
Holigula
  5 října 2008

Ja tancze już od 6 lat wiec nie ma mowy o modzie;D Tańcze w zespole. Nowoczesny, hip hop oraz od wrzesnia estradowe czyli kankan, latynowskie itp;D Lubię to robić, przynosi mi to radość;D Od września również sama ucze tańczyć sie jumpstyle...

OoOmonOoO
OoOmonOoO
  5 října 2008

Ja bym bardzo chętnie poszła na jakieś zajęcia, ale czasu brak.. :(
:cokolwiektojest:
Dlatego w domu tańczę!
:zawik:
Ha!
:nutki:
Modern jazz/ Hip hop/ Funky/ Dancehall
:banan:

What3v3r
What3v3r
  7 října 2008

Nie uczęszczam, ale chciałabym :D od roku juz sie wybieram... tylko jakoś wybrać sie nie moge... :mrgreen:

Zuodziej
Zuodziej
  7 října 2008

Uczęszczam i na dodatek jestem cheerleaderką.
A jeśli o cheerleaderkach mowa, czy ktoś podrzucił by jakąś stronkę ze typowymi strojami dla takich dziewczyn?

Holigula
Holigula
  8 října 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Uczęszczam i na dodatek jestem cheerleaderką. A jeśli o cheerleaderkach mowa, czy ktoś podrzucił by jakąś stronkę ze typowymi strojami dla takich dziewczyn?

Ja byłam cheelederka;D I to 3 lata... Musialam jednak zrezygnować, z braku czasu;/ Hmmm wiesz według mnie liczy sie oryginalność... Jak coś to pisz na pw na fotce to pomoge... Ostatnio dziewczyna pompony zamawiałam...

Trój przede wszystkim wygodny... Jeśli spódniczka to pod nia obowiązkowo spodenki... Bluzka najlepiej na grubych ramionczkach, by nie spadały... Układ cheelederski powinien być hmmm brutalny? zywiołowy, szybki, dający energię...
razotka
razotka
  8 října 2008

ną,
ja od września należę do pewnej grupy tanecznej (hh) i chwalę sobie.

SpS93
SpS93
  8 října 2008

ja tańczyłam. już kilka technik zaliczyłam: towarzyski, hip hop, jazz (jak dla mnie najtrudniejszy), dancehall. z towarzyskich moje ulubione tańce to zdecydowanie rumba, samba, cha cha. no, a aktualnie nie tańczę, bo problemy z nogami mam. może jeszcze kiedyś :mrgreen: pozdrawiam ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.