Czy Ktoś UczĘszcza od niedawna lub w ogóle na zajęcia tańca jak tak to dzielić się wrażeniami po to założyłem ten wątek żeby rozmawiać na ten temat osatnio jest jakis pomór na taniec;] i good ^.
Taniec strona 1 z 2
Uczeszczam juz kilka ladnych lat ale do ju ken dens sie nie wybieram,
"Blyszczec tam to dla mnie mega przypal"
ja uczęszczam z moją piękną

ja tańcze hip hop i new style, nie dlatego, że jest taka moda, po prostu jestem do tego stworzona
Bisexuality immediately doubles your chances for a date on Saturday night.
jak ja zaczynalam tanczyc to YCD nie mieli jeszcze w planach.
Modern Jazz + electric boogie i new style

Ja tancze już od 6 lat wiec nie ma mowy o modzie;D Tańcze w zespole. Nowoczesny, hip hop oraz od wrzesnia estradowe czyli kankan, latynowskie itp;D Lubię to robić, przynosi mi to radość;D Od września również sama ucze tańczyć sie jumpstyle...
Ja bym bardzo chętnie poszła na jakieś zajęcia, ale czasu brak.. :(
:cokolwiektojest:
Dlatego w domu tańczę!
Ha!
Modern jazz/ Hip hop/ Funky/ Dancehall
Uczęszczam i na dodatek jestem cheerleaderką.
A jeśli o cheerleaderkach mowa, czy ktoś podrzucił by jakąś stronkę ze typowymi strojami dla takich dziewczyn?
Ja byłam cheelederka;D I to 3 lata... Musialam jednak zrezygnować, z braku czasu;/ Hmmm wiesz według mnie liczy sie oryginalność... Jak coś to pisz na pw na fotce to pomoge... Ostatnio dziewczyna pompony zamawiałam...
Trój przede wszystkim wygodny... Jeśli spódniczka to pod nia obowiązkowo spodenki... Bluzka najlepiej na grubych ramionczkach, by nie spadały... Układ cheelederski powinien być hmmm brutalny? zywiołowy, szybki, dający energię...