Każdemu z was pewnie zdarzyło się oglądać w dzieciństwie lub też w dalszej przeszłości jakiś film który utkwił wam w pamięci, a obecnie za cholere nie możecie go znaleśc. Macie jakieś tytuły? Coś co oglądaliście dawno temu i chcielibyście ponownie obejrzeć lecz, rok produkcji filmu czy też jego niska popularnośc nie pozwalaja na to. Ja osobiście mam dwa takie tytuły.
"Głębia bermudzka" 1978 (Bermuda depths)
"Istota" 1998 (Creature)
Oba te filmy pamiętam z dzieciństwa i zależy mi szczególnie na pierwszym, aby obejrzeć go ponownie. Może wy coś wiecie i pomożemy sobie nawzajem :)
Pozdrawiam.
lista tematów
Rarytasy, coś rzadkiego, zapomnianego. strona 2 z 4
Ja pamiętam jak chowałem się za fotelem jak leciał w TV "Przyjaciel wesołego diabła".. Bałem się go jak cholera.. Ostatnio ściągnąłem z netu sobie, ale jakoś czasu brak żeby obejrzeć.. Ale odpaliłem urywki i już się nie boję hehe..
Jednym z najlepszych filmów jakie widziałem był bodajże o ile dobrze pamiętam 'Lenin musi umrzeć'
Wie ktoś coś nt emisji ?
Konto usunięte: i jeszcze taki film o 3 czarownicach co bardzo czesto na sylwestra lecial ;)
kieeedys.
ze one cos tam w noc duchów cos tam robily
"Hokus Pokus" ?

Konto usunięte: Każdemu z was pewnie zdarzyło się oglądać w dzieciństwie lub też w dalszej przeszłości jakiś film który utkwił wam w pamięci, a obecnie za cholere nie możecie go znaleśc. Macie jakieś tytuły? Coś co oglądaliście dawno temu i chcielibyście ponownie obejrzeć lecz, rok produkcji filmu czy też jego niska popularnośc nie pozwalaja na to.
Hmm... Być może taki jest, ale o nim nie myślę...
Ale z bajek - Czarodziejki z księżyca