Jak Myślicie co działa na korzyść na szego kraju ??(jaka subkultura)
lista tematów
Skinhead Czy Rasta strona 4 z 6
RexMundi: Owieczka:ale to jest ideologia całkiem mi obca wręcz irytująca :P
ale prowadzi do wolności
co zjara sie i ma wolnosc na 30 min a potem wraca dozeczywistosci i tylko nazekaja zamiast walczyc o to by lkepei jbylo to wola sobie popsioczyc na nasz kraj :)
Pcasso: nacjonalizm, faszyzm i inne tego typu odłamy związane są z niesieniem agresji wobce mniejszości narodowych czy etnicznych..więc chcąc nie chcąc tego typu zrzeszenia często młodocianych chłoptasiów to nic innego jak sosób na rozładowywanie agresji jaka w nich drzemie na drugim człowieku przysłaniajc się ideologiami subkultur...
Jak bym chciał rozładować agresje to bym poszedł na stadion i bym się tam bym rozładował swoją agresję :)
Tu trzeba Przywrócić dawne wierzenia i kulturę :)
a nie wyznawać żydowskich bogów (religia chrześcijańska jest żydowska jak ktoś by nie wieedział )
fajnie się od tego tępieje, prawda?

i ja również :D
na korzyść na pewno nie działasz ty, rozwodząc się nad takimi kwestiami. Idź się ucz, pracuj, rozwijaj, to korzyści będą :P
po pierwsze uczę się cały czas ;] i pracuje ;]
i ja bym czarownice zostawił a zaczoł palić na stosach homoseksualistów!
Skinhead. 
Rasta dążyliby do legalizacji, żeby się zajarać łolelele.
Skinheadzi są patriotami. Kochają swój kraj. Np. wolą pieniądze ze stypendiów dla innych narodowości przeznaczyć dla matki z siedmiorgiem głosujących dzieci!

Rasta dążyliby do legalizacji, żeby się zajarać łolelele.

Skinheadzi są patriotami. Kochają swój kraj. Np. wolą pieniądze ze stypendiów dla innych narodowości przeznaczyć dla matki z siedmiorgiem głosujących dzieci!