ale dawno tego nie robiłam :D
wepchnęłam się w kolejkę ale mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone
przejdźmy do sedna
czego słuchasz w tym momencie?
wiecie co robić, Miśki :]
Ciocia Marlena Was pozdrawia :*
lista tematów
czego słuchasz? strona 82 z 151
No nie:P
Co Ty, bedzie CI brakowac wtedy tych forumowych kretynow, wspomnisz,ze fajnie sie smialo z nich

Wzrok dobry, nie widze go u Ciebie. I nie chce poznac, jesli jest takim łoskiem, jakim sie tu pokazuje, to nie zaluje braku tej znajomosci i chyba sie sploszyl. :P
Blackstar (Mos Def & Talib Kweli) - Definition
A co to jest? :(
Konto usunięte: Co Ty, bedzie CI brakowac wtedy tych forumowych kretynow, wspomnisz,ze fajnie sie smialo z nich O ile:P
Wielu rzeczy może mi brakowac ale nie kretynów

Konto usunięte: Wzrok dobry, nie widze go u Ciebie. I nie chce poznac, jesli jest takim łoskiem, jakim sie tu pokazuje, to nie zaluje braku tej znajomosci i chyba sie sploszyl. :P
Czyli jednak udaj sie po okulary ;( Wstrętna jesteś

Nie wiem. Idzie z Toba gadac ostatnio, to i tak jest :-)
Powiedzialabym,ze pozyjemy-zobaczymy, ale tego sie nie dowiem juz:) czemu nie?:)
Okulary nie pomoga:P Nie ma w Tobie kretynizmu:P Moze i z wygladu jestem, ale on nie ma tu nic do rzeczy

Aż dziw bierze, nie?

Nie wiem ;D Nie widzę siebie za 20 lat!
Konto usunięte: Okulary nie pomoga:P Nie ma w Tobie kretynizmu:P Moze i z wygladu jestem, ale on nie ma tu nic do rzeczy
Jest i to dużo! :P A z czym rzecz jest? :P
Bierze, ale z pozytywnym zaskoczeniem.
Aha:P Jak juz dozyjesz, to wspomnij kiedys te zombie ! :P
Chyba tylko Ty go widzisz;P Nie wiem, tys wspomnial o wstretnosci, to Ty odpowiedz;P
Royce Da 5'9" - "Shake This"
Uważaj, za jakiś czas będzie znów negatywne

Nie chcę dożywać, na bank nie będę kopał piłki, znudzi mi sie hip hop, po co żyć?

Konto usunięte: Chyba tylko Ty go widzisz;P Nie wiem, tys wspomnial o wstretnosci, to Ty odpowiedz;P
Wszyscy wokół, prócz Ciebie, może jeszcze jednej czy dwóch osób :P Ja się pytam raczej czemu go tak zwiesz!
The Alchemist (feat. Snoop Dogg, Jadakiss & Pusha T.) - Lose your life (dirty)
Uwazac bede,:P Ale po co negatywnie znowu?:P
Pilke w tv ogladac;P Inne pasje znajdziesz:P
Konto usunięte: Wszyscy wokół, prócz Ciebie, może jeszcze jednej czy dwóch osób :P Ja się pytam raczej czemu go tak zwiesz!
Widac,ze skoro nie tylko ja,to cos w tym jest. :) Bo tak sie zachowuje, co poradzic !
Skillz - "For Real"
Więcej we mnie negatywności niż pozytywności, nie? :P
Nie pociąga mnie bardzo piłka w tv, zwłaszcza w obecnym wydaniu ;p E tam

Konto usunięte: Widac,ze skoro nie tylko ja,to cos w tym jest. :) Bo tak sie zachowuje, co poradzic !
3 osoby na 40, rzeczywiście

Jedi mind tricks - Butcher knife bloodbath
Niby tak, ale zawsze moze byc odwrotnie:>
Wiecej pewnie bys sie nadenerwowal tylko

Zawsze cos, to juz swiatelko !
AZ - I Am The Truth
Nie może być odwrotnie!
Jeśli już zasiadam na obrębie boiska, to mnie nogi i tak mnie tam ciągną, rzadko schodzę z boiska w trakcie meczy czy przed gwizdkiem. Ucierpiałem dziś mocno

Dupa a nie światełko

50 Cent - P.I.M.P
Czemu? Nie lepiej tak?:P
Konto usunięte: Jeśli już zasiadam na obrębie boiska, to mnie nogi i tak mnie tam ciągną, rzadko schodzę z boiska w trakcie meczy czy przed gwizdkiem. Ucierpiałem dziś mocno
Przynajmniej jakas pasja, ktora cholernie lubisz:P
Cos robil?:P
Swiatelko:P Daje do myslenia,zes nie kretyn:P
AZ - The Essence Ft Nas
Ale że dla kogo lepiej?

I którą powinienem przerwać 4 lata temu

Dostał piłką, do tego swoją

Nie daje :P
Karramba - Ile kosztujesz
Jak dla mnie to nie

Pisałem Ci czemu , wcześniej :P
Mogłem nie stać na bramkarzu, bezpłodny jeszcze zostanę