Wilkomen :)
Kilka szybkich pytań na sen, żeby się nie lepiej spało
1. Dla tych co czytają książki: lepiej się czyta w nocy, czy może w dzień?? i dlaczego?
2. Miasto najbardziej ociekające kulturą ? (w Polsce)
3. Jeśli mielibyście zarazić osobę kulturą, to jakie jedno dzieło byście mu wepchali do "kieszeni" ?
4. Dlaczego jeszcze nie spicie
Mam nadzieje, ze nie przestraszyliście się tytułu tematu
Peace
lista tematów
Nie wchodzić, grozi poryciem czapki !!!!!!!!!! strona 5 z 6
Qbkens: 1. Dla tych co czytają książki: lepiej się czyta w nocy, czy może w dzień?? i dlaczego?
3. Jeśli mielibyście zarazić osobę kulturą, to jakie jedno dzieło byście mu wepchali do "kieszeni" ?
Dla mnie w nocy. Bo jestem spokojniejsza.
Nie mam pojecia

Poniedziałki są czerwone

Bo mi sie nie chce;F
najlatwiej powiedziec
`zachowalas sie jak szmata`
dopoki samemu sie tego nie zrobi.
`zachowalas sie jak szmata`
dopoki samemu sie tego nie zrobi.
W dzień, przy cicho puszczonej muzyce. Jakoś lepiej wchodzi treść do głowy.

Qbkens: 3. Jeśli mielibyście zarazić osobę kulturą, to jakie jedno dzieło byście mu wepchali do "kieszeni" ?
Coś Coelho.
Miałem ochote na piwo z lodówki i papierosa

Tylko dlatego w niego wszedłem

1.każda pora jest odpowiednia , jak tylko mm czas sięgam po książkę , ale bardzo lubię poczytać sobie przed snem:)
2.Oświęcim Kraków , Wadowice

Qbkens: 3. Jeśli mielibyście zarazić osobę kulturą, to jakie jedno dzieło byście mu wepchali do "kieszeni" ?
3.na początek Alchemika

:) *;
Qbkens: 1. Dla tych co czytają książki: lepiej się czyta w nocy, czy może w dzień?? i dlaczego?
1. obojętnie
2. Wrocław

3. słoneczniki van Gogha
4. bo ja wstałem ;]
Jesli ksiazka jest dobra,wciagajaca to pora nie ma znaczenia.
Kraków.
Qbkens: Jeśli mielibyście zarazić osobę kulturą, to jakie jedno dzieło byście mu wepchali do "kieszeni" ?
Przewodnik po imprezach kulturowych.
W dzień, bo oczy się tak nie kleją i można przeczytać więcej.
Ale coś strasznego lepiej sobie poczytać nocą. ;-)
Kraków? ;>
"Mały książe", "Strefa cienia"
w nocy bo w dzien mam sto tysięci innych zajec ;)
kraków.
paulo coelho Demon i panna Prym"
albo "samotnosc w sieci"
wstałam

Wieczorem :) jakoś bardziej wtedy się wczuwam w akcję książki :P
Kraków. :)
"Władcę Pierścieni" Tolkiena, któryś z kryminałów Agathy Christie np. "Dziesięciu Murzynków" i "Przeminęło z wiatrem" M. Mitchell :)
Wieczorem. ;-) Tak jakoś. Lubię i tyle. ;-)
Na mysl wpada mi tylko Kraków.
Może książkę w stylu 'Jak byc kulturalnym' ;-)
Oj to pytanie po czasie. ;d
w nocy psują się oczy. A że należę do osób któe w nocy raczej śpią to czytam wieczorami, jak już się ściemni albo w dzień jak totalnie nie ma co robić ;)
chociaż w chwilach kiedy cierpie na bezsennośc wole czytać w nocy :D
dla mnie Kraków.
wczoraj o tej godzinie w sumie nie spałam. Konczyłam czytać Opowieści o Niewidzialnym Erica Emanuela Schimita :D