Jestes nowym amatorem fotografowania? Dopiero zaczynasz? A moze jestes zaawodowcem w tej dziedzinie? Pochwal sie jakie cudo posiadasz :)
Mozecie w tym temacie zadawac tez pytania np. Na co zwracac uwage podczasz fotografowania pary slubnej w plenerze :)
Have fun & Good luck :)
Mam nadzieje ze nie bylo tego tematu :P
lista tematów
Jestes fotografem? strona 2 z 5
a nic taka małą lustrzaneczke Konica Minolta DYNAX 7D

no i troche szkła:)
Minolta AF 28-100 1:3.5(22)-5.6 D 55mm
Minolta AF 75-300 4.5-5.6 55mm
no i pare rupieci mieszek ststyw itp ale jestem w trakcie zbierania części do niego :D
a nie jakis tam canon co artliszka ma

"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
jedzie ciufcią już
niet jak juz to w sobotę cho nie wiem czy to nie będą ruiny w Odrzykoniu :D
tam Ci chyba bliżej co? :P
idź Ty trzeźwiec bo jak narąbany piszesz :P
ideU :D
ino na co? :P
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
@artLiszka:
Ok kobieto szykuj się, pakuje sprzęt i jadę do Ciebie...będziemy się pstrykać...po 15 na dworcu w KRK będziemy czekać na Urszulę...
Konto usunięte: estes nowym amatorem fotografowania? Dopiero zaczynasz? A moze jestes zaawodowcem w tej dziedzinie? Pochwal sie jakie cudo posiadasz :)
Pstrykam od czasu kiedy wziałem go do ręki, ale nigdy zawodowo nie pstrykałem :)
Cudo jakie mam widziałeś sam...więc co Ci będę mówił