Jakie waszym zdaniem są najczęstsze błędy w robieniu fotek ? - i czy na fotce spotykacie się z tym ?
Polskie komedie są bardziej 'przereklamowane' - czy jednak wam się podobają - mi osobiście bardziej obcokrajowe -śmieszą :)
Taniec - tańczycie to co wszyscy, czy macie swój styl?
Jaka na razie książka podobała wam się najbardziej, do której lubicie wracać po kilka razy? - co w niej takiego 'interesującego'??
Lubisz rysować? - czy może tak jak ja, unikacie tego jak możecie - a może waszą pasują jest przedstawianie świata na kartce papieru, czy tam arkuszu w programie?
Komiksy- czytacie? - zrobiliście kiedyś jakiś komiks? - gdzie macie najczęściej wenę twórczą?
Teatr, chodzicie kiedy musicie, czy sami od siebie wracacie do niego ? - co najbardziej podoba Ci się w polskich teatrach ? - a może za granicą o niebo lepsze?
lista tematów
K.C.P
jak dla mnie za dużo na raz w jednym temacie.
robienie "fotek" jest błędem samym w sobie.
Polskie komedie są bardzo dobre
nie umiem rysowac
nie tańcze
Mroczna Wieża - S.Kinga. ten postnuklear
jeśli komiks to tylko kaczor donald
lepiej dużo, niż żeby potem było 'temat nic nie wnosi' :)
nie zgadzam się, zależy czemu i komu się robi te 'zdjęcia'
tak, zwłaszcza gdy oglądam film, a w połowie zastanawiam się czy już się zaczął :P
ja też nie :) a nawet jak tak, to się nie dowiem ;-)
nie wiesz co tracisz
oo :)
ja tam komiksów nie czytam ;>
dużo ale na jeden temat.
zdecyduj się dziewczyno.
mówisz o fotkach czy zdjęciach

marnie trafiasz
nie wiem
nie wiesz co tracisz
pytania zadane bardzo ogólnikowo
o tym i o tym :) - piszę :)
rzadko oglądam - jak oglądam to te ' przereklamowane '
spróbuj warto :)
zazwyczaj wole książki :)
Konto usunięte: Jakie waszym zdaniem są najczęstsze błędy w robieniu fotek ? - i czy na fotce spotykacie się z tym ?
takie z tą ręką wyciągniętą że aż rękę widać, albo ciekawe elementy takie ruzcające się w oczy.
Konto usunięte: Polskie komedie są bardziej 'przereklamowane' - czy jednak wam się podobają - mi osobiście bardziej obcokrajowe -śmieszą :)
podoają się.
Konto usunięte: Jakie waszym zdaniem są najczęstsze błędy w robieniu fotek ? - i czy na fotce spotykacie się z tym ?
Zła ekspozycja, brak odpowiedniego kadrowania, zbyt duże przepalenia, czasami ogromne abberacje chromatyczne, brak pomysłu. Tak spotykam się.
Pogo wyłącznie ;)
Konto usunięte: Jaka na razie książka podobała wam się najbardziej, do której lubicie wracać po kilka razy? - co w niej takiego 'interesującego'??
Tako rzecze Zaratustra, Nietzschego. Wracam ze względu na świetny styl, składnię i oczywiście dlatego, że nikt wcześniej nie ukazywał człowieka tak, jak zrobił to Nietzsche.
Konto usunięte: Lubisz rysować? - czy może tak jak ja, unikacie tego jak możecie - a może waszą pasują jest przedstawianie świata na kartce papieru, czy tam arkuszu w programie?
Lubię bardzo :) , głównie symbolika, krajobraz, czasem twarz, niekiedy surrealizm.
tańczę, po prostu ;p
Konto usunięte: Lubisz rysować? - czy może tak jak ja, unikacie tego jak możecie - a może waszą pasują jest przedstawianie świata na kartce papieru, czy tam arkuszu w programie?
nie umiem rysować
"Kwiat Śniegu i sekretny wachlarz"
.
.jedyne co możesz zrobić teraz to jarać się moją zajebistością.
.
.jedyne co możesz zrobić teraz to jarać się moją zajebistością.
.
dziubki,oczka,wypinanie sciskanie rekami cycek,pokazywanie klat bicepsow swoich,przy samochodach,ssanie lizanie,z karteczkami,minety,pelno minek sex sweet me to nie sa bledy tylko brak pomyslu na cos lepszego
nie lubie polskich filmow,tylko miodowe lata,tylko mnie kochaj,lejdis i nie pamietam
lubie tanczyc mialam okazje chodzic na lekcje nie poszlam.ruchy w tancu powtarzaja sie
nie ma takich
jesli mam ochote to rysuje mam swoje obrazy w pokoju weglem szkicowane
nie lubie
nie chodze
za duzo pytan jak na jeden temat