Ksiązka na dziś: My dzieci z dworca Zoo (niem Wir kinder aus Banhow Zoo"
Czytał ktoś?
Podobało się Wam?
Poleciłbyś ja znajomemu?
Co przykuło Wasza największą uwagę?
pozdrawiam i miłego dnia zyczę *q*
lista tematów
witam strona 2 z 3
martyna1517: Ksiązka na dziś: My dzieci z dworca Zoo (niem Wir kinder aus Banhow Zoo"
Czytał ktoś?
Podobało się Wam?
Poleciłbyś ja znajomemu?
tak czytalam i polecalabym kazdemu, nie tylko znajomym;)
co mi sie spodobalo? opisy, dokladne opisy przezyc i stopniowego staczania sie na samo dno, pomyslowosci i zaradnosci gdy brakowalo pieniedzy na towar. fajna i pouczająca z pewnoscia opowieść dla łepków

Czytałam, ale bardzo dawno temu. Pamiętam już niewiele, ale wiem, że było ciekawe i nie mogłam się oderwać o czytania. Historia wydawała mi się zadziwiająco prawdziwa.
jeśli chcecie coś więcej poczytać na ten temat to http://mydziecizdworcazoo.klub.eblog.pl/
moja klasa nawet ksiązke omawiał na lekcji języka polskiego xD było dośc ciekawie. Ksiązka jak dla mnie ejst świetna, taka "prawdziwa"
Czytałam i bardzo mi sie podoba książka, jednak mam inne , które bym poleciła , ale z zupełnie innej kategorii, może założę temat nawet i polecę;)
martyna1517: Ksiązka na dziś: My dzieci z dworca Zoo (niem Wir kinder aus Banhow Zoo"
Czytał ktoś?
Podobało się Wam?
Poleciłbyś ja znajomemu?
1. znam
czytalam.
ogladalam film.
2. zarowno film jak i ksiazka - tak, podobala sie.
3. polecam znajomym

4. hmmm... ksiazka ogolnie szokujaca... przykul uwage fakt, ze Detlef zarowno jak i glowna bohaterka - zarabiali na narkotyki sprzedajac swoje cialo, co nie przeszkadzalo im w kochaniu sie itp.
rowniez milego dnia ;)