Kultowe dobranocki naszego dziecinstwa.
Kochalam,uwielbialam,balam sie :)
Do dzis ogladam i wcale z tym nie czuje sie dziwnie :)
Jacek i Agatka, Zaczarowany olowek, Porwanie Baltazara Gabki, Mis Colargol, Muminki, Gumisie,Kot Filemon, Moja ukochana Pszczolka Maja, Rumcajs, Makowa Panienka, Wilk i Zajac.
I duuuzo duuuzo wiecej.
Moje kultowe bajki, bez ktorych moje dziecinstwo bylo by szare, nudne, nie ciekawe. Bajki, ktore mnie ciesza, bawia do dzis.
Zupelnie inne od tych dzisiejszych, zupelnie inne od tych nowoczesnych.
Pytanie
-Bajka Twojego dziecinstwa?
-Bajki do, ktorych z checia wracasz?
-Bajki, ktore na pewno Twoje dziecko powinno obejrzec?
lista tematów
Witajcie w naszej bajce..czyli cos o dziecinstwie. strona 6 z 14
Konto usunięte: o do krecika to się kiedyś na nim popłakałam jak miałam z 5 lat
było o takim orzełku co porwał chyba krecika, i ja za tym krecikiem tak beczałam

Brak orientacji w terenie ( przypadlosc raczej kobieca ) na bank byl transem!
Jedynie Rumcajs był przyzwoity, miał żone, syna. Zabirał bogatym dawał biednym.
Dobry chłop. :D
Choć niszczył środowisko jak czytałam. :D
Dobry chłop. :D
Choć niszczył środowisko jak czytałam. :D
ja także, z synkiem, a nie chciałabyś wiedzieć, czego teraz jestem zmuszona słuchać na youtube

wilk i zając jak najbardziej, miałam nawet książeczki
pszczółka maja, muminki, koralgol, zaczarowany ołowek i pomysłowy dobromir - bohater reklam TV

jak wyżej :D
koziołek matołek i przygody baltazara gąbki :d
w tej chwili przez cały dzień ogląda bajki edukacyjne bez przemocy na Mini-mini, niektóre nawet zabawne i ciekawe, niektóre mi już bokiem wyłażą

O przypomniało mi się :D
oglądałam jeszcze wiele razy bajkę o takim dzięciole Woody Woodpecker co tak się śmiał śmiesznie
oglądałam jeszcze wiele razy bajkę o takim dzięciole Woody Woodpecker co tak się śmiał śmiesznie

Konto usunięte: w tej chwili przez cały dzień ogląda bajki edukacyjne bez przemocy na Mini-mini, niektóre nawet zabawne i ciekawe, niektóre mi już bokiem wyłażą
mini-mini to jeszcze, ale tak jak te moje obydwie oglaają jakieś CBBies

co to po 23 teletubisie lecą

albo Disney Channel jak jakiś film Disneyowski leci to jeszcze oglądam albo serial ale reszte to powtarzają ciągle.