Co myslicie na temat rysunkow Manga & anime?? podobaja wam sie taki sposob na artystyczne wyladowanie?? czy emocje tam pokazane sa prawdziwie...
Nie sugerujcie sie moim avatarem bo to taka pseudo manga...
Pozdrawiam
lista tematów
Manga strona 2 z 3
Konto usunięte: Co myslicie na temat rysunkow Manga & anime?? podobaja wam sie taki sposob na artystyczne wyladowanie?? czy emocje tam pokazane sa prawdziwie...
manga i anime są spoko, tylko tyle, że jak dla mnie to za trudne do narysowania. ;/ a wgl. chciałabym rysować ;) a! dodam, że manga i anime w stylu 3D to jest coś ;D
równiez pozdrawiam :**
Konto usunięte: Co myslicie na temat rysunkow Manga & anime?? podobaja wam sie taki sposob na artystyczne wyladowanie?? czy emocje tam pokazane sa prawdziwie...
Pozdrawiam
mam tam w sowich pracach jakies mangi ale nie zajmuje sie gluwnie rysowaniem tego.
Ale podoba mi sie manga;]
Konto usunięte: Co myslicie na temat rysunkow Manga & anime?? podobaja wam sie taki sposob na artystyczne wyladowanie??
mnie sie bardzo podoba, uwielbiam te postaci z wielkimi oczmi ktore ciagle wyrazaja ekspresje:P niestety brak mi talentu aby takie cuda tworzyc. za to do tej pory ogladam bajke mojego dziecinstwa wlasnie z rodzaju anime "czrodziejke z ksiezyca' swietna jest
Pozdrawiam
nie podobaja mi sie.
te wielkie oczy i w ogole dziwne postacie

nie dla mnie.
www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
Manga.. 
baardzo lubię i bardzo mi się to podoba..
sama mam kilka rysunków, lecz natura nie obdarzyła mnie zbyt dużym talentem i nie są takie ładne jak bym chciała.
.

baardzo lubię i bardzo mi się to podoba..
sama mam kilka rysunków, lecz natura nie obdarzyła mnie zbyt dużym talentem i nie są takie ładne jak bym chciała.

szczerze to mi się nie podobają, szczególnie te postacie z okropnymi oczami i włosami... Wydaje mi się to dziwne... Moja kumpela coś takiego rysuje i przeżywa każdy obrazek, a ja na ogół się z niej śmieję, bo wydaje mi się to dziecinne...