JESTEM KRÓLEM W TYM RAPIE ... STETY CZY NIE STETY, WYEBANE MAM ;)) I TAK MNIE nieznasz1.wrzuta.pl #JOŁ!
lista tematów
RAP NAJLEPSZEJ MARKI strona 1 z 2
Wrzucasz traki na fotkę? Wiec Cie poje..o mocno / szansa byś byl królem rapu: tylko jak skoczysz przez okno / otwórz gębę swą szeroko, jak przystało na króla / do korony na głowie, berło wypełni twe usta
Fajnie, że w siebie wierzysz. Ale na forum to Ty nie klnij ziomeczku :D.
Powyższa uwaga tyczy się również Ciebie.
P.S. Wrzuca, bo chce i może. Nie podoba się jego twórczość, wyraź to w kulturalny sposób.
I... nie rozpaczaj.
Kulturalni ludzie takich słów nie używają, widać jaką Jesteś patologią.
... I ktoś taki zablokował mi konto, człowiek o tak niskim poziomie samozachowawczym jak również prostackim podejściu do tematu, nigdy nie powinien mieć moda. I to jest właśnie przykład iż w okresie upadłości tego portalu każdy śmieć mógł zostać tu moderatorem.
Bo akurat ty masz prawo komukolwiek wytykać brak kultury czy niski instynkt samozachowawczy ;) Kiedyś myślałem, że tylko trollujesz dla atencji, a ty naprawdę jesteś idiotą z problemami psychicznymi ;)
No leć od razu do FT ze skargą, że cię obraziłem ;)
Shaitan: Bo akurat ty masz prawo komukolwiek wytykać brak kultury czy niski instynkt samozachowawczy ;) Kiedyś myślałem, że tylko trollujesz dla atencji, a ty naprawdę jesteś idiotą z problemami psychicznymi ;)
Ja to robię dla beki

Gówno prawda, banowałem cię BO MOGŁEM.
Konto usunięte: Teraz Jesteś po prostu sobą, czyli zwykłym Cebulakiem bez żadnych zasad który rzuca tu mięchem by zwrócić na siebie uwagę, bo inaczej się nie da, oczko znikło przeca
No, słowo gówno to rzeczywiście mięcho xd
Nie muszę zwracać na siebie uwagi, nie jest mi to do szczęścia potrzebne - inaczej idąc twoim tokiem rozumowania wcale bym nie zrezygnował z tego "oczka".
PS: gdzie ban dla mnie? FP już nie odczytują twojego bólu dupy?
Bo sam chciałem