- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?
- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?
- Szukasz podkładu ?
Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.
Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.
Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"
lista tematów
Szukam utworu/tekstu/podkładu strona 139 z 193
poszukuję pewnego nowego utworu.
jest tak,że ogółem muzyka jest coś takiego .. electro ..
i przerywa śpiewając taka dziewczyna i wiem ,że ostatnie słowa brzmią ..."turn me on " i znów zaczyna się electro .
wiem ,że dzisiaj w "dzień dobry TVN" jak było o tych zawodach w tańcu na rurze to ta piosenka leciała ;p;p
i przerywa śpiewając taka dziewczyna i wiem ,że ostatnie słowa brzmią ..."turn me on " i znów zaczyna się electro .
wiem ,że dzisiaj w "dzień dobry TVN" jak było o tych zawodach w tańcu na rurze to ta piosenka leciała ;p;p
promise: poszukuję pewnego nowego utworu.
Afrojack feat. Eva Simons - Take over Control ;))
Witam poszukuję pewnego kawałku hip-hop z którego pamiętam tylko kawałek tekstu: "smród bezwstydnie roznosi po chałupie czyżbym spotkał pannę o niemytej du..pie" (ten koleś ma jeszcze jeden kawałek ze słowami "co za dzień"
Proszę o pomoc.
Proszę o pomoc.
witam, szukam piosenki, a właściwie coveru jednej z piosenek wykonanej przez mężczyzne z dość dużą nadwagą mieszkającego bodajże na hawajach, czy innej wyspie, który zmarł okolo 20 lat temu. w klipie do tej piosenki jest na samym końcu pokazane jego pogrzeb i jego żona z córką rozsypujące jego skremowane już ciało do wody. pomoże ktoś?
szukam utworu, taki dyskotekowy, chyba po włosku lub coś podobnego,
coś na styl "We Don't Speak Americano" , w pewnym momencie tego kawałka pojawiają się słowa, coś w typie : " oooo, toree" i umc umc umc
przed tym "ooo tore" ktoś tam coś śpiewająco gada jakby po włosku może
moze ktoś wie o co chodzi?
????
coś na styl "We Don't Speak Americano" , w pewnym momencie tego kawałka pojawiają się słowa, coś w typie : " oooo, toree" i umc umc umc
przed tym "ooo tore" ktoś tam coś śpiewająco gada jakby po włosku może
moze ktoś wie o co chodzi?
????promise: poszukuję pewnego nowego utworu.
wiem o co chodzi może znajde ;d
Poszukuję nowego wykonania piosenki Ray Charles'a "Hit the road Jack". Słyszałem ją niedawno w radiu ale nie podali kto ją wykonuje.
Konto usunięte: Poszukuję nowego wykonania piosenki Ray Charles'a "Hit the road Jack". Słyszałem ją niedawno w radiu ale nie podali kto ją wykonuje.
nie podale/as nawet przyblizonego brzmienia tej wersji to co leci w radi moze byc taksamo tym http://www.youtube.com/watch?v=_4U7EC2sVEc&translated=1 , jak i tym
http://www.youtube.com/watch?v=vrTl4gSlIgQ , to co leci w radiu moze byc nagrane miesiace temu. gdyby byla mozliwasc podania wiekszej ilosci szczegolow" jakie radio, kiedy?
Konto usunięte: nie podale/as nawet przyblizonego brzmienia tej wersji to co leci w radi moze byc taksamo tym http://www.youtube.com/watch?v=_4U7EC2sVEc&translated=1 , jak i tym
http://www.youtube.com/watch?v=vrTl4gSlIgQ , to co leci w radiu moze byc nagrane miesiace temu. gdyby byla mozliwasc podania wiekszej ilosci szczegolow" jakie radio, kiedy?
już sobie poradziłem
Konto usunięte: Witam poszukuję pewnego kawałku hip-hop z którego pamiętam tylko kawałek tekstu: "smród bezwstydnie roznosi po chałupie czyżbym spotkał pannę o niemytej du..pie" (ten koleś ma jeszcze jeden kawałek ze słowami "co za dzień"
Proszę o pomoc.
Jakiś taki motyw jest w slon- love forever
A swoja drogą szukam kawałka słyszałem go na imprezie, tam kobieta śpiewa w refrenie "i never forget o o o o " zwrotki rapuje jakiś gość w stylu pitbula, a całość jest mocno imprezowa:)