binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  22 července 2009 (pierwszy post)

- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?

- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?

- Szukasz podkładu ?

Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.

Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.

Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

trancee
trancee
  31 července 2010
ja szukam starej i bardzo znanej piosenki, znaczy teledysku który wgl bardzo czesto leciała na vivie i mtv, to było tak że zaczynało sie tak że jakies dziewczyny szły do jakies chatki i tam była impreza, chyba jakis drogowskaz było widac, i potem taki smieszny typ w okularkach, który sie w niej zakochał, i chciał ja poderwac ale mu sie nie udawało ;p , i pod koniec do niej poszedł zdjął okulary wyjął gume do zucia i zaczął ją całować i chyba nawet z nia podzielił sie tą gumą . głos taki piszczacy dosyć czy coś
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  31 července 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=0ftxBhZQ8K4&playnext=1&videos=TRdweftkXAU&feature=grec_index pierwsza piosenka w tym jakże oryginalnym filmiku ;)

DylaraComesBack
DylaraComesBack
  31 července 2010
http://www.youtube.com/watch?v=0ftxBhZQ8K4&playnext=1&videos=TRdweftkXAU&feature=grec_index < pierwszy kawałek ?
AdiDudi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AdiDudi
  1 srpna 2010
witam szukam piosenki z gatunku techno ze słowami w refrenie brzmiacymi mniej więcej tak : "shully on ride all night" zna ktos może ???
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  1 srpna 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=0ftxBhZQ8K4&playnext=1&videos=TRdweftkXAU&feature=grec_index < pierwszy kawałek ?

beef - I would stay :zonk:
Justynka2201
Justynka2201
  2 srpna 2010
AdiDudi
AdiDudi: witam szukam piosenki z gatunku techno ze słowami w refrenie brzmiacymi mniej więcej tak : "shully on ride all night" zna ktos może ???

crew7 - shawty wanna ride ? ? ;d
AdiDudi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AdiDudi
  2 srpna 2010

Dziękuje bardzo za pomoc i pozdrawiam

MuchaNaPlecach
MuchaNaPlecach
  3 srpna 2010
http://www20.zippyshare.com/v/58903540/file.html
zna ktoś?
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 srpna 2010

szukam utworu, w ktorym slowa to ''you're young and you're stable, stand up to your label ''
nie znalazlam na googlach, pamietam ze spiewala to jakas kobieta.
ogolnie to chyba to w jakims serialu badz filmie uslyszalam, nie pamietam, a nie moge sobie melodii wybic z glowy :and:

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 srpna 2010

jezu :facepalm:

szukam utworu, w ktorym slowa to ''you're young and you're stable, stand up to your label ''
nie znalazlam na googlach, pamietam ze spiewala to jakas kobieta.
ogolnie to chyba to w jakims serialu badz filmie uslyszalam, nie pamietam, a nie moge sobie melodii wybic z glowy :and:

CzekooladowyMuss
CzekooladowyMuss
  4 srpna 2010
a ja z kolei szukam piosenki ;d widzialam teledysk kilka razy i nigdy nie udało mi się podpatrzyć tytułu. teledysk zostal nakrecony w jakims duzym magazynie, przez caly czas trwania piosenki dzieje sie taka akcja lancuchowa, cos wybucha, coś sie przekreca, po to, aby na koncu wystrzelily pojemniki z farba i ochlapaly czterech muzykow. i widac pozniej fanow jak klaszcza czy cos takiego. pomóżcie!
ooolii
ooolii
  5 srpna 2010
Posiada ktoś może oryginalną wersję piosenki Romeo Cooper - C'est Dure bez żadnych remixów itp :)?
snjeszqa
snjeszqa
  5 srpna 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja z kolei szukam piosenki ;d widzialam teledysk kilka razy i nigdy nie udało mi się podpatrzyć tytułu. teledysk zostal nakrecony w jakims duzym magazynie, przez caly czas trwania piosenki dzieje sie taka akcja lancuchowa, cos wybucha, coś sie przekreca, po to, aby na koncu wystrzelily pojemniki z farba i ochlapaly czterech muzykow. i widac pozniej fanow jak klaszcza czy cos takiego. pomóżcie!

Simian Mobile Disco - Audacity of Huge?
http://www.youtube.com/watch?v=Ylu0ybj7DIg

tu sie dzieja takie rzeczy.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja szukam starej i bardzo znanej piosenki, znaczy teledysku który wgl bardzo czesto leciała na vivie i mtv, to było tak że zaczynało sie tak że jakies dziewczyny szły do jakies chatki i tam była impreza, chyba jakis drogowskaz było widac, i potem taki smieszny typ w okularkach, który sie w niej zakochał, i chciał ja poderwac ale mu sie nie udawało ;p , i pod koniec do niej poszedł zdjął okulary wyjął gume do zucia i zaczął ją całować i chyba nawet z nia podzielił sie tą gumą . głos taki piszczacy dosyć czy coś

vanessa hudgens - sneakernight?
CzekooladowyMuss
CzekooladowyMuss
  5 srpna 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Simian Mobile Disco - Audacity of Huge?

Nie, to nie to.
W ogóle to jest taka elektronika, a ja szukam raczej czegoś popowo/rockowego.
PiesekLeszek1
PiesekLeszek1
  5 srpna 2010

Szukam utworu, w którym w teledysku występują czarni raperzy z tak jakby to nazwać.....podoklejanymi twarzami..... ciało jest małe, głowa duża ) akcja przez jakiś czas dzieje się na boisku czy jakimś skateparku. Dziękuję z góry za pomoc.