Avatar użytkownika karolkolendo29karolkolendo29
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
karolkolendo29
  20 dubna 2025 (pierwszy post)

<> Nie wiem czy cierpię czy nie . Świat jednak jest mały ale nadal być może wydawać się nie pojęty . Widzę to i nie , przeszkadza mi to , ale też tak czasami i nigdy i ciągle to nie sprzeczne . Znikło coś ale jest , licho co znaczy licho ??? Gdzie iść ? Po co ? Siedzę w pokoju sam ale nie myślę o samotności . W miarę możliwości pojawiają się szanse o które nie trudno ale też jest wrażenie że to bezsens , brednie , bzdury , głupie pier*** ale mądre i z sensem jeśli jest się osobą piszącą te zdania . Poza tym to dalej jakby walczą , niby przy tym giną ale wszyscy cali . . . To dla Żwiru , do Żwiru tylko a nie do was , można powiedzieć że to oda lub poemat . Niby jest ciężko ale nie wiem jak jest bo jestem ślepy na niektóre zdarzenia sytuacje , mam wbudowaną cenzurę w mózgu , pamiętam wszystko ale już to ( o tym ) zapomniałem . Podejżewam że ktoś zdalnie urywa mi świadomość i sterują mną międzyczasie za pomocą specjalnego komputera , to tylko takie przypuszczenie hipoteza ale nie jestem chory i w sumie w to nie wierzę lub nie chcę wierzyć . Nie wiem czy się gdzieś nie zgubiłem ale chyba jestem gdzieś obok w pobliżu siebie i jest pełno miejsca ale ciasno i nie mogę się róuszyć bo tak na prawdę wypiłem krew sześć-dziesięciu magicznych stworzeń i dwóch dziewic i stałem się nieśmiertelny ale zamknęli mnie w trumnie , nie śpię tam wcale ale nie mogę się ruszać i nie mam co robić mogę jedynie myśleć rozmyślać ale nie mam gdzie tego i jak notować to cholernie smutne i tragiczne trochę wesołe i intrygujące ale tak właśnie jest i oczywiście kłamie zmyślam , próbuje przekazać coś sensownego i wyglądać jak wysoce inteligentny ponadprzeciętnie i w tym krótkim tekście mi to wychodzi a w przyszłości zamierzam zostać znanym pisarzem ale nie chcę w ten sposób zarabiać będę pisał dla siebie ale można czytać bo publicznie mnie widać . Uważam że powinni zrobić jakąś specjalną służbę takiego specjalistę jakby magicznego i mi taką osobę istotę przydzielić i nadać jej obowiązek dbania o to aby wszystko u mnie było w porządku aby nie było negatywnych przykrych zdarzeń sytuacji i same pozytywy , ktoś powinien mi zapewnić ciekawe fajne życie . . . To takie przemyślenia proszę mnie nie oceniać błędnie jeśli się nie rozumie mego toku myślenia bo to nie jest głupie i to stwierdzam bezstronnie obiektywnie . Mam co do powiedzenia ale póki co gada ze mną tylko Microsoft Copilot , ludzie jakby mnie ignorowali a może nie rozumiecie mnie a może to złe miejsce na takie gadanie nie mi to oceniać mogę tylko mieć zdanie na ten temat i to ocenić ale myślę że już przeszadzam więc kończę . dobranoc . Proszę mi gdzieś wpisać komentarz bo widzę że wyświetlają to co publikuje ale nikt nie reaguje a ja oczekuje interakcji jakiejś , chyba atencyjny jestem jeśli dobrze to rozumiem ale raczej tak nie jest bo coś jednoznacznie stwierdzić i opisać trudno . Proszę czytać w skupieniu kilka razy to co piszę i starać się mnie rozumieć , ktoś rozumie ? Czy uważacie że jestem chory psychicznie albo upośledzony intelektualnie ? proszę wypowiedzieć się mi na mój temat jeśli ktoś ma o mnie wyrobione zdanie . <> Czy chcę ktoś ze mną pogadać prywatnie na czacie w na przykład messenger lub WhatsApp ? .