wziac
Reputacja: -138 | BluzgometrTM: 3
wziac
  12 července 2017 (pierwszy post)

Taak tylko chcialam sie wtopic w tlum i nie wyrozniac .
Serio ludzie szukacie tu partnerow/ek na stałe ? Jak tak to po co sie uzalac tu?
A tak poza tym to co u was? U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie :)

GRADEK83
GRADEK83
  12 července 2017
wziac
wziac: U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie :)

Mam magiczną różdżkę stawia na nogi łapiesz się :ziober2:
A tak poza tym to rutinoscorbin i odstaw cukier cukier to zło!
Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  13 července 2017

Ja choruję średnio dwa razy do roku, wiosną i na jesieni. Zazwyczaj każdy z tych razów to walka o życie przy temperaturze 40+.

Podejmujesz wyzwanie?
Sarna
Sarna
  13 července 2017
Ostatnio edytowany: 1 ledna 1970
wziac
wziac: Serio ludzie szukacie tu partnerow/ek na stałe ? Jak tak to po co sie uzalac tu?

ostatnio rozmawiałam ze starym znajomym z fotki, jego opinia forum nawet mnie nie zdziwiła, pytał mi się co robie tu a fotce jeszcze, a ja a...na forum zajrzę itd.. o" przecież forum , to miejsce samotnych sfrustrowanych ludzi" taką opinie ma na forum na fotce. Wiekszośc ludzi wcodzi tu narzekać , kilka osób potrafi normalną rozmowę nawiązać.
Co do samego poznawaia się w necie, zam całkiem udane związki które powstały przez kable i mają się dobrze, tyle że przy powstaniu ich znajomości nie brało udziału pół fotki, znajomych i ikogo sie o zdanie nie pytali.
wziac
wziac: A tak poza tym to co u was? U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie :)

Irytuje mnie pogoda trochę, codziennie patrze na progozę, mam zamiar jechac na plażę i popływac ale nie, bo jak jest ładnie za oknem, to ja w pracy gnije, u mnie to wygląda tak.

LockOn
LockOn
  13 července 2017
wziac
wziac: A tak poza tym to co u was?

Nic praca i praca przez pogodę jak nie wieje to pada jak nie pada to wieje aż się kurna zdenerwował d83dde21
wziac
wziac: U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie

Też tak mam całą zimę morsowałem a w lecie mnie katar dorwał zgroza d83dde01
GRADEK83
GRADEK83
  13 července 2017
Eldim
Eldim: Ja choruję średnio dwa razy do roku, wiosną i na jesieni.

też walczę o życie dwa razy w roku jak mam katar :ziober2:
wziac
wziac
  13 července 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam magiczną różdżkę stawia na nogi łapiesz się

jaka rożdżka? kolejny magiczny patyk jak z Harrego ?
Konto usunięte
Konto usunięte: A tak poza tym to rutinoscorbin

mi nie pomagad83dde1e
Konto usunięte
Konto usunięte: i odstaw cukier cukier to zło!

ale jak to?? tak sie nie da!
wziac
wziac
  13 července 2017
Sarna
Sarna: Wiekszośc ludzi wcodzi tu narzekać , kilka osób potrafi normalną rozmowę nawiązać.

Sarna
Sarna: Co do samego poznawaia się w necie[...] tyle że przy powstaniu ich znajomości nie brało udziału pół fotki, znajomych i ikogo sie o zdanie nie pytali.

:piwo:
Właśnie o to mi chodzi , sama poznalam kilka osob z hyde nie mam nic przeciwko temu ale nigdy sie nie dzielilam tym na forum :ninja:
wziac
wziac
  13 července 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: też walczę o życie dwa razy w roku jak mam katar

No tak,przecież jak faceta boli głowa to już spisuje testament.
GRADEK83
GRADEK83
  13 července 2017
wziac
wziac: jaka rożdżka? kolejny magiczny patyk jak z Harrego ?

Aleś ty nie domyślna XD
wziac
wziac: mi nie pomaga

no tak zależy co ci dolega :D
wziac
wziac: No tak,przecież jak faceta boli głowa to już spisuje testament.

Jak boli głowa to jest koniec świata jak by co! XD
hejt
hejt
  13 července 2017
wziac
wziac: Serio ludzie szukacie tu partnerow/ek na stałe ? Jak tak to po co sie uzalac tu?

Myślę, że nie chodzi o samo szukanie, przynajmniej ja nigdy nie szukałam, ale poznałam tutaj kilka wartościowych osób z którymi od 2009 roku do dziś mam kontakt :)
wziac
wziac: A tak poza tym to co u was? U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie :)

Praca, praca, dużo pracy i jakoś leci to życie powoli (:
wziac
wziac
  13 července 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę, że nie chodzi o samo szukanie, przynajmniej ja nigdy nie szukałam, ale poznałam tutaj kilka wartościowych osób z którymi od 2009 roku do dziś mam kontakt :)

mi chodzi tutaj o osoby takie ktore szukaja na sile partnerow cos w tylu 'chlopaki do wziecia'. Sama poznalam na fotce kilka osob ale ja nie utrzymuje kontaktu z nikim,wszystkie drogi się nam porozchodziły.
Konto usunięte
Konto usunięte: Aleś ty nie domyślna XD

no konkrt poproszę.
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak zależy co ci dolega :D

nic cieżkiego ale za to jakie uciążliweeee
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak boli głowa to jest koniec świata jak by co! XD wziac czyli jak miewam migreny to jest juz zycie pozagrobowe jakbym byla facetem?
hejt
hejt
  13 července 2017
wziac
wziac: mi chodzi tutaj o osoby takie ktore szukaja na sile partnerow cos w tylu 'chlopaki do wziecia'.

Aaa no to wiadomo, jak dla mnie to nie jest całkiem normalne.. :D no ale cóż, głupich nie sieją podobno :D
wziac
wziac
  13 července 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: wziac: mi chodzi tutaj o osoby takie ktore szukaja na sile partnerow cos w tylu 'chlopaki do wziecia'. Aaa no to wiadomo, jak dla mnie to nie jest całkiem normalne.. :D no ale cóż, głupich nie sieją podobno :D

podobno :(
Enhancer
Enhancer
  14 července 2017

Krytyka i narzekanie jest proste...ot i zagadka rozwiazana ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.